Merhaba kizlar haftalardir oglum dogacak diye gun sayiyodum sonunda carsambaya gun verdi doktorum sezeryan olarak sali geceden gel yatisini yapalım ama ben izindeyim carsamba sabahi gelicem acilden yatisini yap dedi bende sali gunu gittim pcr yaptirdim esim poztif çünkü temasli karantinadaydim sonucum negatifti yatisim yapildi fakat oda ne nstde de dev sancilarim cikiyor ama ben o kadar hissetmiyorum minik kasilmalar gibi hemen oksijen verildi serum takildi dogum dursun sabahi doktoru beklesin diye çünkü gittigim hastane küçük ve sadece bir kadin dogum uzmank var oda gelemez izinde yarin sabah gelicek oksijenden serumdan sonra yine ölçüldü sanci yine var ama daha az ben artik kasilma bile hissetmiyorum bir saat sonra beni yeniden nstye çağırdılar ve tabi yine sanci var doktorumu aramislar hemen sevk yazin arastirma hastanesine diye orda acil dogum olursa mudahale edilsin ama ben gitmek istemiyorum cunku cok kalabalik ve berbat bi hastane ama dinlemediler ve ambulans geldi beni arastirmaya götürdü acilden giris yaptim kadin bi doktor bagirmaya başladı sen temaslisin nasil burdan girersin cabuk kirli alana testim negatif sonuclarim burda bugun yaptirdim dedim beni ilgilendirmez cik dedi esimde karantinada caresiz ciktim kirli alana gittim kovit kadin doguma hemen yatirdilar sezeryana alincam diye ama bi doktor alttan muayene etti ben sezeryanim gerek var mi dedik yat sen var dedi sonra nst takildi sancilar cikiyo ordan baska ebe geldi bir parmakta o atti tabi onlar oyle yapinca benim sancim cogaldi beni kovit bolumune goturduler orda bayan doktor geldi elinde negatif olduguna dair kanit varmi dedi sonuçlarımi gosterdim ama insan yerine koyan yok tabi neyse bi parmakta o atti ama nasil canim yaniyo her seferinde bagiriyorum sonra ikna olmadi olsa gerek plastik biseyler soktu isikla bakti acilma var dedi nst takin dedi tak suyum geldi basladi sancilar sen nst bekle ameliyathane hazirlancak dedi ve gitti saat gece 1 arada bi kadin gelip nst bakip gidiyo ama doktor hemsire yok saat dort bucuga kadar dogum sancisi cektim saat 4 bucuk bir hemsire geldi bana soyun bunlari giy vs dedi giyindim plastik torbali bi sedyeye koydu ameliyathaneye nasil korkuyorum ordada bekledim o soğuk ve korkuyla yarim saat sonra belimden igne yaptilar o cok acitmiyo ondan korkmadim pek ama tir tir titriyorum ve asla titremem durmuyo ameliyattaki kadinlar konusuyo biktik covitli ameliyatlardan falan diye ben pozitif degilim bana neden pozitif muamelesi yapiyosunuz bile diyemiyorum korkudan sonra cekistirdiler karnimi sagimi solumu kimse benle konusmuyo bisey soylemiyo derken oglumun sesini duydum bana uzaktan gosterdiler ve goturduler sonra basladilar karnimi cekistjrmeye ve bastırmaya dikiyolarmis onu hissetmiyorum ama onlar bastirdikca canim aciyo soyluyorum duymuyolar midem bulaniyo kusmaya ogurmeye basladim sakin ol diye kiziyolar ama benim daha cok bulaniyo sonra 6 da ciktim ameliyattan odaya alinmam icin yasli bi hademeye verdiler kadin duvarlara vura vura sedyeyi goturuyo kovit servisine getirdi ve beni sedyeden bildiginiz yataga firlatip gitti sedye yuksek yatak alcakta olmasina ragmen ortunun ucundan pat diye yataga cekti atti gitti yarim saat sonra kiz kardesimi aldilar refakatci saolsun bir tanede serum ve agri kesici yaptilar ve bidaha ne gelen oldu ne giden saat 9 da yani ameliyattan tam uc saat sonra oglumu getirdiler hala ciplak ve beze sarili giydirin emzirin deyip gittiler kiz kardesim giydirdi zar zor biraz emzirmeyi basardik sonra kendi kendime birkaç denemeden sonra giyindim ayaga kalkmayi basardim yürüdüm hatta bebegime bakabilmek icin cunku evdede benden iyilesip gelmemi bekleyen bi kizim var aksama kadar yemek yemedim aksam oldu hemsire falan yok odadan cikmak yasak kovit servis diye yemek geldi yedim aksam olmustu cunku artik dayanamadim simdi bir saat once bir hemsire geldi bir igne daha yapti bebek emiyomu dedi evet dedim yurudun mu dedi evet dedim tamam cumaya cikarsin dedi yarin cikmak istiyorum dedim hayir burdan iki gun dolmadan cikisin yasak dedi ve gitti neyseki bu kadar negatifligin icinde oglum sapasaglam ve yanimda emiyor ama ben hala kilosunu bile bilmiyorum olsun eve giderken dogum belgesinden ogrenirim bana dua edin kizlar biran once burdan çıkayım ben happy kidse geciyorum size guzel dogum hikayeleri dilerim ♥️