lutfiyeozkan 6+4 hafta hamileyim sürekli çok fazla idrarım varmış gibi gidiyorum lavaboya ve çok az geliyo sonra idrar bitimine doğru bi baskı gibi oluyo rahime doğru normal mi acaba 😫
Emlyjams lutfiyeozkan muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu canım. Mutlaka doktora git tahlil yaptır önemli bir sorun enfeksiyon
Unzile35 lutfiyeozkan o haftalarda benimde öyleydi enfeksiyon çıktı düşük yapmayı tetiklediği için doktorum hastanede yatırdı 4 gün falan ama benim kusmam da başlamıştı ben hep hamilelikten sandım ama enfeksiyon çıktı ihmal etme derim.
Emlyjams lutfiyeozkan yok canım tahlillerini aksatmaz ve ilaç verirse kullanirsan bir sıkıntı olmaz ama ihmal etme aksatma. Erken doğuma bile neden oluyor onensenmediginde
Bsk2101 Büyük ihtimalle enfeksiyon var canım bende de öyle olmuştu 10.haftadan ber uğraşıyorum bir azalıyor bir çoğalıyor kökünü kurutamadım dikkat et mutlaka ihmal etme. Tuvaletini yaptıktan sonra baskı hissi ve sızlama vardır muhtemelen. İlla yanma olacak diye bir şey yok maalesef.
Emlyjams Bsk2101 ahhh ahhh bende kokunu kurtuamadim sürekli bir yanma sızlama her an tuvaletin gelmiş hissi
Brcntyfr Baski boyle idrar kesen dusecek gibi olur enf varsa ben cok yasadim 34 haftaligim. Suan doktora gidemiyosan limonlu su kurtardi beni.yarim saate etki ediyo. Gunde ictigim 2 lt suya da limon skp icmeye basladim. Uroloji doktoru bana cok iyi yapiyosun demisti.Ama ihmal etme yinede yarin git tahlil ver.
Esmagnc Başta idrara sıkışma normal canım yanma yoksa enfeksiyon değildir zannetmiyorum.İlk aylarda ve son aylarda sık idrara çıkma ve sıkışma oluyor.Ama için rahat etsin doktoruna söyle ama yanma yoksa engeksiyon yoktur baskı hisse rahim büyümeye başladığı için oluyor bebek yukarı çıktıkça azalacak son aylarda aşşağıya indikçe tektar sıkışıklık hissedeceksin sık idrara çıkacaksın.Korkulacak hiç bir şey yok yanma idrar yaparken acı yoksa herşey normal ama doktoruna yine söyle için rahat eder😇
Sbrygl1 Enfeksiyon dedikleri fikir olabilir canım ama bi de şu var rahim büyümeye başladığı için kasıklarda baskı olur, sürekli tuvalete çıkarız bunlar olabilecek şeyler internette de çok karşılaştım ama enfeksiyonu yeni duyuyorum haklı olabilirler ben rahim baskısından büyüdüğü için diye biliyorum ama sen yine de doktoruna sor
Emlyjams lutfiyeozkan canım normal acile git şikayetlerini belirt zaten tahlil yaparlar 1 saate çıkar. Yeni hamileliklere genelde ilaç yazilmiyor ama belki tek seferlik falan verebilir
Bsk2101 Emlyjams bol sı içmeyi ihmal etme tahlillerini yaptır ki belki toz olarak satılan ilaçlardan verir eğer geçmezse 20 li haftalardan sonra antibiyotik veriyorlar olmazsa onunla kurtulmaya çalışırsın.
lutfiyeozkan Bsk2101 benim zaten bekarlığımdan beri var bu illet ve bi türlü geçmiyo kokulu akıntıyla beraber 😭