Sedadgn Arkadaşlar merhaba, Bursa’ya yeni taşındım Medicana ya gitmeyi düşünüyorum. Muayene ve doğum ücretleri nelerdir acaba bilgisi olan var mı?
slnacar Sedadgn paketleri var muayene ve doğum için 6500 demişti ama SGK ile mi ne 5500 6000 ya geliyormuş bende öyle düşünüyorum ama benim doktorum dışardan geliyor o yüzden 9000 normal Doğum dedi benim ikiz detayları tekrar gidince öğrenicez
Melistosum Sedadgn doktorum özel muayene ama medicanada doğum yaptırıyormus bende yarın randevuya gidince ogrenicem doktorumdan çünkü hastaenin kendi doktoruyle dışardan gelen doktorun fiyatları farklı oluyor
frambuaz Sedadgn çok yuksek fiyatlar dogum ıcın daha uygun hastaneler var bence onları tercih etmelisin okadar ucret verilmesi sacma soygun yapıyorlar resmen
Dilaraksknclk slnacar 3 ay önce doğum yaptım o fiyattaydı ama maalesef fiyatlar 1500 2000 arası artmış 😞
frambuaz Sedadgn canım nilüferdekı hastaneler cok uygun degıldır ben dorukta yapacağım dogumumu 4 doktor degıstım en son burda karar kıldım dogum ucreti muayene ucreti de gayet makul ve doktorum cok cok ilgili
Merveeayaz Sedadgn Ben çekirge özel doruk Hastanesi’nde doğum yapicam 4500 fiyatı ama benim doktorum dışardan geliyo orayla anlaşması var
Deletedmom54555 Medicana düşünüyordum bende ama birinden duydum kötü davranmışlar diye doğru mu acaba kadın sabaha kadar ağlamış falan 😨