Aysun12 Kızlarrr ilk değerim 146 ikinci 861 üçüncü de 3861 çıktı daha kese görmeye gitmedik doktora gitsem görünür mü sizce ?
gamzeli27 anneoluyorum27 Lütfen istemiyorum kelimesini dillendirmeyin. Bende çok söyledim sonra hamile olduğumu öğrendim çok sevindim. Ve daha sonra kimyasal gebelik olabileceğini öğrendim malesef Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 💛🤲
Aleyyo-09 Cglnrskmk bende 5+3üm Benimde ara ara kasık ağrım oluyor ve senin gibiyim sürekli sanki kan gelecek gibi hissediyorum gözüm orada hep , içim hep coz ediyor🥺🥺❤️❤️ Evhamlı annelerden olacağız sanırım ☺️🥰🥰
Cglnrskmk Aleyyo-09 normalde cok evhamlı değilim ya tecrübesizlikten dolayı hep 🙈 ama kanama olmayabilirmiş öğrenince rahatladım ☺️ Dinlenerek bebeğin yerleşmesine müsade edersek bir sorun olmazmış ☺️ Umarım bundan sonrası da iyi geçer sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Aylinnnnnnn Aleyyo-09 merhaba migde bulantiniz basladi mi acaba bende 4+5 im ama migdem bulanmıyor korkuyorum biraz
Aleyyo-09 Cglnrskmk benimde ilk bebeğim ve aşırı tecrübesizim ☺️ Zamanla alışırım bu duruma ama şuan en küçük şeyden kalbim çız diyor ona bişey oluşumu acaba diye bol bol dinleniyorum 🥰 Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin canım 😍🤰🏻
Nurcan4671 minikmucizem_4206 Amiiin, inşallah sağlıklı sıhhatli 🥰 sizin bebiste koç burcu olacak o zaman
durumomsss Nurciv merhaba canım 2 kez beta bakıldı doktora henüz gitmedim keseyi kesin göreyim diye ağırdan alıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor bir de sen kaçıncı günde kese görmüştün
Nurciv durumomsss 4+5 de keseye benzer Birsey görüyorum dedi netlesmesi icin Iki gün sonra gel dedi gittigimde tam 5 de gördük. Zaman gecmiyor bi türlü 5+3 üm Bugün kuzum cok sükür iyiyim dinlemiyorum bol bol 💐 Sen ne kadarliksin
durumomsss Nurciv tam 5 görünüyor kuzum içindeki embriyoyu da gördü mü boş kese falan oluyormuş bazen
Nurciv durumomsss o kadar tecrübesizim ki keseyi gördü ama embriyo hakkinda bise demedi Bende sormadim. Sadece kalp atisi icin 10 gün sonra yine gel dedi 🤷♀️ Sen suan tam 5 haftalikmisin ne zaman gideceksin doktora