Nurciv durumomsss belirti fln yasiyomusun? Bende Tik yok. Ilaci oral aliyorum. Digeri igne zaten kuzum
durumomsss Nurciv dün göğsüm ağrıyordu bugün geçti gece çok hafif bulantı oluyor ama benim uzun zamandır adet dönemi mide bulantılarım var o yüzden ben de ciddi bi şeyler hissetmiyorum 🥰 6. Haftada sanırım yoğunlaşıyor belirtiler he karnım ağrıyor hafif hafif kabızlık yaşıyorum düzgün beslendiğim halde ama böyle aman aman şeyler değil ☺️
Dnurr Deryanur55 Deryanur55 evet geçen hafta cuma gittim kalp atışını duyduk inanılmaz bir duygu 😍 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
Ozgeylc 6+0 im bendee,yeni hamileyimm hayirli olsun herkese 🧿🧿 kalp atışını duymaya gideceğiz haftaya,
Beyzaa_Nur durumomsss kabızlık için kuru kayısı çok iyi oluyor bende yaşıyorum ve kuru kayısıyla rahatlıyorum kuru inciride öneriyorlar
Serappp06 Eylemkurtkaya şimdi çok şükür herşey yolunda canım düzeldim ama bende bi kaç hafta öncesine kadar senin gibiydim, sende düzelirsin inşallah, herşey güzel şeyin bi zorluğu oluyo, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 😍🤲🏻
MrsMavis Brcnalprslnlblg hayir daha almadım ekimin ilk haftası kontrolüm var inşallah o zaman öğreniriz
Huri-li Kumsalsmom 78781101 Progestan genelde onun için verilir bende kullanıyorum düşük riskim var 9+3 bizde folik asit zaten bebek gelişimi için çok örnekle
Eylemkurtkaya merv7 aminn bende 6+2 yim ve risk bendede var bu haftadan sonra inşallah rahat bir nefes alırız 🙏🏻🤍
merv7 Eylemkurtkaya öylemı oluyor bana. 10 Gun rapor yaZdı doktor yatıyorum hıc kalkmadan umarım gecerrr sennde bnmde
miquelle MrsMavis ben 6 haftalik hamileyim ama bazen ev isi yerleri silerken kasiklarda agri oluyor normal mi sizce
Gulcanalg miquelle normal ilk haftalarda çok sık kasık ağrısı olur rahim genişlediği ve bebek yerleştiği için .. Bu haftalarda ağrı işler yapmayın bi süre bekleyin 💜
Gulcanalg anneoluyorum27 folic asit kullanmaya başlayın, çok yemek yemeyin sık hafif şeyler yiyin yağlı baharatlı yemeyin mideniz erken bulanmasın.. 13 hafta oldum karnım henüz yeni yeni çıkıyor ama hala kimse anlayamaz 🤗
Hifaefraimm anneoluyorum27 bende yeniyim ama bu program ı çndirdiğin için şanslısın herşeyi söylüyo ve üstüne bayanla sıkıntılarını gideriyo burada bilgilerini paylaşıyor sormak istediğin aorun varsa sor ona göre cvplayalım
Buse16 Merhaba 7 haftaligim bende mide bulantilarim ve kusmalar mahvetti beni doktorum ilac kullanmamı onermiyor ara ara kasık ağrılarım var
Ebmus anneoluyorum27 12+3 merhaba ilk üç ay çok dikkat et tavsiyem sana kuru yemiş çok tuket benim bu üçüncü iki düşük yaptım kan pıhtılaşması var bende dikkat edersen ve bol su iç tabiki yediğine içtiğine de dikkat et.. hayırlı olsun tekrardan 🥰
Beyzaa_Nur Ebmus yaa bende 8+2 bende ilk 2 bebeğimi düşük yaşadım kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum aspirin atıyorum ve 2 kez düşük yaşadığım için düşük hapı kullanıyorum