Mminikmucizemmm anneoluyorum27 açıkçası bende eşim çok istemesine rağmen kendim istemiyordum ve hamile olduğumu öğrenince uzun bir süre hissettiğim şey mutluluk değildi, ama gittim gördüm şimdi patır patır hareket ediyor diyorum ki allahım ne güzel Birşey bu şükürler olsun
Ema5 minikayak2-6 ben de 6+4üm ve göğüslerim sönmüş gibi hissediyorum, ancak dokunduğumda çok az bir hassasiyet oluyor ama kesinlikle azaldı. Bulantı veya kusma bende de yok. Sanırım herkes çok başka yaşıyor belirtilerini. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi 🌸
Nurciv durumomsss iyiyim kuzum sükür Bugün keseyi gördüm Doktor kan sulandirici yazdi progestani günde üce cikardi. Bakalim insallah kalp atisinida duyariz. Ilk kan verdigimde 149 du dört gün sonra 782 civari cikti. Bugün bakmadi kana Sen nasilsin nasil gidiyor keseyi gördünmü yada erkenmi daha
durumomsss Nurciv ben de iyiyim kuzum gözün Aydın kese görünmüş benim için erken daha haftaya anca olur heralde neden üçe çıkardı kanaman mı oldu bi de progestanı nasıl alıyorsun hap mı benim iğne vardı onu kesti hapa devam et dedi.
Yagmursogutlu Nurciv benim 768 ti ama daha yerleşiyormuş kese nokta kadardı maalesef göremedik birşey haftaya gel bir daha dedi
iremmeri95 Merhabalar . Ben 9+2 tüp bebek ile ikizlere hamileyim. 5+3ten beri aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. 58 kilodan 54 kiloya düştüm. Moralim çok bozuk. Bebeklerime sağlıklı hiçbir gıda gönderemiyorum. Su bile içemiyorum :(
mom5734 deletedmom87894 sonra birde hareketlerini hissedince ultrasondada el salladıgını görünce dünyalar senin oluyo