anneoluyorum27 Çok yenıyım yardımcı olur musunuz hamılelıkle ilgili bir bilgim yok önemli olan şeyler nedir?
MrsMavis anneoluyorum27 13 +4 ten herkese selam 😇 Ağır kaldırma kendini koru , sabahları güzelce kahvaltını yap yasakları olan yiyecekleri tüketmemeye çalış canım az ye sık ye .
anneoluyorum27 deletedmom87894 kendi hesaplamama göre eğer yanılmıyorsan 6. Hafta 4 gün daha hastaneye gidemedim maalesef.🌼😍
deletedmom87894 anneoluyorum27 15-19 hafta çıkıyormuş genelde ama benim göbeğim hamile olmadan öncrde vardı😂
Mom87897 anneoluyorum27 15. Haftadan selamlar 🥰 benim göbüş çıktı biraz. Ama gören hamişe zannetmez kilolu zanneder. Tam o evredeyim😂
Serappp06 anneoluyorum27 teşekkür ederim canım benim seninkide hayırlı olsun, mide bulantıların ne durumda
Eylemkurtkaya Serappp06 7 haftalık olduk bizde bugün, çok bulantım halsizlik var bende istahım hiç yok ve ağzımın tadıda yok açıkcası sizdede öyle mi?
miquelle MrsMavis ben 6 haftalik hamileyim ama bazen ev isi yerleri silerken kasiklarda agri oluyor normal mi sizce
anneoluyorum27 deletedmom87894 benim eşim hamile olduguma inanmıyor malesef hani karnın yok diyor utrasyon kagıtı getir inanırım diyor bekelmıyorduk cunki daha 2 aylık evliyiz istemiyorduk acıkcası
MrsMavis anneoluyorum27 rica ederim Allah razı olsun Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
deletedmom87894 anneoluyorum27 bende 2 aylık evliyim aynıymışız seninle😌belli olmaz daha tabi mercimek kadar
deletedmom87894 anneoluyorum27 sağlık ocağına gitmişmiydin ben adetim geçer geçmez gittim sende git hamilelik dosyası açılıyor
Busra2013 anneoluyorum27 valla ben 16 haftalık hamıleyım bebek ultrasyonda elını ayagını oynatıo yuzunu kaparıuor kocam hala ınanmıyor dogana kdr ınanmam dıo😂😂😂