Kusciviltisi Kızlar 34 haftalığım şimdiye kadar doktorum önermiyordu doktor değiştirdim ve bu doktorum olmamı önerdi korona olursam daha kötü diye, acaba sizin doktorlarınız şu haftalarda olabilirsin gibi kısıtlamalar verdi mi
merve100 Kusciviltisi 20. Haftamda dün oldum ilk doz biontech, pıhtılaşma problemim var perinatolog mutlaka olmamı eğer covid geçirirsem Allah korusun pıhtılaşma ile mucize olur kurtulman dedi . Oksapar iğne kullanıyorum ek olarak coraspinde verdi iki gün arayla içeceğim onu da . Kardeşim de yoğun bakım hemşiresi ( covid ) son ana bırakma abla lütfen diyordu sürekli lohusalıkta da bağışıklık düşük oluyor illa birileri geliyor gidiyor doktora kontrole gidiyor ediyorsun diyordu
Yeniannis_ Kusciviltisi ben bugün sinovac oldum. 5+4 üm. Doktorum sinovac sıkıntı olmuyor ama biontec 3 aydan sonra öneriyoruz dedi.
betulmizrakk Kusciviltisi bende 30+6 yım cuma günü ya da pazartesi olmayı düşünüyorum cuma evlilik yıl dönümümüz olduğu için pazartesiye erteleyebilirim belki 🙄
Kusciviltisi betulmizrakk yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olup olmama konusunda aşırı kararsız kaldım valla
bastille ben ilkini 15, 2. dozu 20. haftamda oldum.biraz kol ağrısı hariç hiçbir yan etkisi olmadı. aynı şekilde benim doktorum da gebelikte kovid olman daha büyük sıkıntı deyip aşı olmamı önermişti ben de oldum.
Kusciviltisi bastille benimki de aynısını ama acaba bir yan etkisi vs olur mu anne karnında küçücük bebek korkmadım değil açıkçası, ama korona olursam o bin kat beter okuyorum son aylarda bir sürü riskleri var anne ve bebeğe
offlineanne Kusciviltisi benim takipli olduğum doktor yok eşim rahatsızlanacak gibiydi riske atmayalım aşı olalım dedik bide haberler malum ya anne ölüyo ya bebek yada ikisibirden.. öyle işte
sevgisari Kusciviltisi valla ben de asırı asırı kararsızdım şimdi iyi ki oldum diyorum vakalar arttı okullar açıldı vs. İki canı birden hastalıktan korumak daha da zor bunun dogum sonrası var umarım gelen giden cok olmaz ama kestiremiyorum ki işte
Shnern Kusciviltisi benimde 6 haftam var ben geçirdim 1 ay önce acaba olayimmi diyorum olmayimmi kararsızım
Kusciviltisi sevgisari gelen gidenim çok olmaz ama eşim 20-30 kişi ile çalışıyor hic biri de dikkat etmiyor bide nereden geleceği belli olmuyor ki şimdi ye kadar olmadım çok şükür ama şimdiden sonra ne olur bilmiyorum vakalarda arttıkça daha fazla korkmaya başladım, bebeğe de zararı olur mu diye daha fazla korkuyorum
Hanifebolat34 Benim doktorum başhekim biyokimya uzmnlarina kadar arastirdi sağolsun sinovac ölü hücre aşısı olduğu için yan etki yapmayacağını belirttiler 20.haftam da sinovac oldum hastahanelerde anne bebek ölümü çoğalmış doktorum kendisi aradı coviti de ağır geçirdigm için lütfen asinizi yaptırın arkadaslar
Kusciviltisi Chigdem evet öyleymiş ama önceki doktorum olma dediği için kafamda hep soru işaretleri var