Berkem78 Dugmem bende pazartesi 28 olucam Doktordan sonra yazarmısınız kaç kg olmuş bebis bir kilo olmuşlardır heralde
Cemilef92 Dugmem Ben de 28+5 im, bugün kontrolüm vardı, boyu 41 cm kilosu 1375 gram dedi. Biraz iri bi bebek dedi doktor ama internetten baktım normali buymuş sanırım, ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok bu konuda 🙈
Seragurkan Dugmem 28 haftayken 780 grdı ama şuan 32 haftadayım cuma kontrolüm var. Açıkçası hatırladığkm kadarıyla söylüyorum diyebilirim😅
Cemilef92 Seragurkan Kontrole gittiğiniz haftayı yanlış yazmış olabilir misiniz acaba? 28.hafta için 780 gram biraz az gibi geldi de. Bebeğinizin cinsiyeti ne bu arada ? Kız ve erkek çocuklarının kilosu arasında fark oluyor mu diye merak ettim de o yüzden soruyorum
Dugmem Berkem78 bugün gittim geldim bebişim 1252 gr olmuş haftası ile uyumlu ne kilolu ne zayıf dedi doktorumuz bu arada kız cinsiyeti erkekle kızın arasında fark oluyomuş 😬
Seragurkan Cemilef92 çok pardon detaylıda 790 demişti doktor 24 haftamdayken 28 haftada 1280 dedi şimdi şimdi hatırlıyorum. Kontrollere gittiğimde doktorum haftasına göre kilosu boyu normal diyince sanırım cok aklıma yazmıyorum. 5 haftada bir gidiyorum doktorada. Sıkıntısız ilerlediğimiz için cok şükür kafamda değil bazı detaylar diyebilirim. Kız bu arada bebeğimiz. 32+5 deyiz yarın kontrolümüz var bakalım.
Kumru_ Dugmem 1200 Gr dedi doktorum. Haftasıyla uyuymluymus. Benim bebeğim kaymiş doğum kanalına baskı yapıyor. Aşırı derecede sancım var iki gündür. Dua eder misiniz bana☹️
Dugmem Kumru_ yaaa ederim tabii zamanında sağlıklı sıhatli doğsun tüm bebişler inşallah. Benimde 2 gündür kuyruk sokumumda ve vajina kemiğimde ağrı var yarın soracağım nedenini. Ben kendim erken doğumum o yüzden hep kalbim ağzımda o korkuyu çok iyi biliyorum inşallah sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza yavrularımızı🥺
Kumru_ Dugmem Amin inşallah. Size tavsiyem asla asla ağır iş yapmayın. Ben heyecana gelip temizlik yaptım mutfak dolabı cam sildim ağır eşyalar kaldırdım. Şuan resmen doğum sancısı çekiyorum
Petyynut 29+1′de 1450 gramdı haftasıyla uyumlu dedi doktorum uygulamada ve okuduğum kitapta da 29 hafta için 1400-1500 kg yazıyordu