Damlaaaa123 Merhaba yine ben 😂 asel ismini çok beğeniyorum sizce nasıl? Anlami cennette akan bal nehri
SerapTadelenTtnc Damlaaaa123 bende Asel Lina koyacağım Canım bende çok beğeniyorum insanlar yabancı isim zannediyor o ayrı 😂
Kubraygt SerapTadelenTtnc yeğenimde asel lina asel bal demek lina da hurma fidesi demek bence çok güzel bir isim isimleriyle yaşasınlar ☺️
AyseEmre Damlaaaa123 tek basına da guzel bir isim bende koyardım ama eşim mira ismini istedigi için iki ismi olcak☺️
Ygtzynp Asel cennetteki 4ırmaktan biri olan kevser ırmağından akan bal demek.bal nehri falan değil tam karşılığı bal.(arapça) biz müftğye sorduk bal demek yanına birde isim koyun zehra asel zeynep asel ayşe asel gibi diye öneride bulundu.ama bizim bebeğimiz erkekmiş o yüzden Zeynep asel ikinciye kaldı inşallah 😊
Damlaaaa123 Ygtzynp ıste bir yerde okudum tam hatirlamamisim anlamını 🙈 ama Çok güzel anlami ve ikinci isimlerde süper benim e belli değil zaten 11 haftadayim daha ama kız olmasını çok istiyorum hayırlısı bakalım 😊
SerapTadelenTtnc Ygtzynp ne güzel açıklamışsınız ben cennetteki bal ırmağı olarak biliyordum hep bal kızım diye seviyordum daha bi hoşuma gitti şimdi 🙂 teşekkürler bu güzel açıklamanız için
esrmhmt Damlaaaa123 ayy ayy daha 11 de eee ben de çok erkek hissediyordum mağazalarda erkek reyonları erkek isimleri oğluşum diye sevmeler sonuç😁 kızımız olacak💕 aman çok şey yapma sonra şoka giriyorsun😂
Damlaaaa123 esrmhmt yok ya zaten yapmam da istiyor insan ıste ben erkek hissediyorum zsten de kız kocamla çok istiyorum Allah ne verirse o 😍😍😍
esrmhmt Damlaaaa123 eşin ne istiyorsa o oluyor bence kimin kalbi daha temizse bizimkinin benden daha temizmiş😁😁