Deletedmom54555 Arkadaşlar 25. Haftada bebeklerinizin kilosu ne kadardı ? Bizim 850 grammış doktorum normal herşey çok iyi gidiyor maşallah dedi . Ama çevremde bu haftada olup 1 kilo üzeri bebekler var . Öyle duyunca zayıf mı acaba dedim üzüldüm biraz 😢
masalinannesi12 Deletedmom54555 680 gr 25 haftalik çevreye bakarak canını sıkma düşük olsun kilosu ama sağlıklı olsun benim ilk kızım 42 hafta 2700 gr doğdu herkes ay cok küçük çok zayıf dedi ama çok şükür çok sağlıklı bir bebekti
Lavantakokusu Deletedmom54555 26.haftaya girdik dün kontrolünde vardı 897 gramdı haftasına gçre gayet güzel dedi doktorum. Bence aksi birşey olsaydı söylerdi doktorlarımız ilerleyen haftalarda daha iyi alırlar kilo bence
Denizyildizii Deletedmom54555 benim 25. Haftada 1 kiloydu ama bu seninkinin zayif olduğu anlamına gelmez. Bizimki biraz ileride. Ben daha zayıf olmasini tercih ederdim. Kilo iyi değil
Deletedmom54555 evlatkokusu0806 doğru eşim de öyle diyor sorun olsa doktor söyler diyor ama insan duyunca acaba zayıf mı diyor annelik iç güdüsü sanırım ☺️☺️
Deletedmom54555 masalinannesi12 evet sağlıklı olması en önemlisi tabi ki . Zayıf doğar sonra kilo alır mesela . Bazı bebekler tombiş doğuyor sonra zayıflıyor .
Busradlr99 masalinannesi12 bende bugün gittim 25 +4 670 gr dedi 8 gün geç döllenmem olduğu için takılmana gerek yok dedi hersey yolunda suanlık dedi sadece bu ara 2 veya 3 hafta kadar açılırsa sıkıntı olur dedi
Deletedmom54555 Lavantakokusu aynen bana da gayet iyi dedi ama çevreden duyunca acaba mı dedim 😊 yakınmış bebeklerimizin kilosu bi sonraki kontrolde ne çıkacaklar bakalım 🤗
Sancarefeem Deletedmom54555 arkadaşlar bakmayın inanmayın da herkezin dediğine ben gideyim bu hafta doktor desin 800 gram ben gelip sana desem ki 1000 kilo olmuş buna inanır mısın çünkü çoğu bunu yapıyor sırf kendini tatmin etmek için ama farkında değiller ki kilo hiç önemli değil preeklampsi ile 37 de doğurdum ama gelişim geriliği yapıyor preeklampsi hemde fazlasıyla 2500 doğdu küvete bile girmedi getirdiler yanıma hemende çıktık hastaneden arkadaşım 41 de doğurdu 4200 küvete girdi zor çıktı çocuk mesela bu işler öyle kiloyla olmuyor
Deletedmom54555 Sancarefeem bu da aklıma geliyor açıkçası . İnsanlarımız abartmayı seviyor belki de 900 falan mesela düz 1 kilo diyorlar 😅
Melos1 Deletedmom54555 25+5 de 800 gr gayet iyi dedi arkadaslarında dediği gibi herkes bir değil sağlıklı olması önemli olan :) bünye meselesi bazen ne yersen ye bebeğe yaramaz