Sedahmeteper Kızlar 18 haftalık hamileyim uyurken bi anda sürekli sağ bacagımın baldırına bıçak saplanıyor gibi oluyor uyanıp bağırıyorum eşim kalkıp bacagımı dümdüz uzatıyor agrısı geçiyor ama bi kaç gün ayağıma tam basamıyorum neden olabilir 😑 1 ay içinde 3 kez oldu
Seyma18 Sedahmeteper magnezyum eksikliğinden sanırım cnm benimde bı gece 2bacagimda nasıldı 2-3 gün kendime gelemedim. Doktoruna sor istersen.
YldzBiden Sedahmeteper kramp giriyordur bence doktoruna söyle büyük ihtimalle suya atılan magnezyum verir
Sedahmeteper Seyma18 sorucaktım aslında o günde yorulmustum dedim herhalde yorgunluktan tekrarlanınca merak ettim uyumaktan korkuyorum o acı hissiyle uyanmak çok kötü :/ ama haklısınız doktora sormam lazım :)
Ygtzynp Kramp giriyordur magnezyum eksikliği olabilir doktorunuza danısırsanz büyük ihtimalle magnezyum verir
Sedahmeteper YldzBiden pazartesi gidicem insallah sorucam endişelendim sormak istedim teşekkür ederim :)
Ygtzynp Bi yerdenokumuştum her sabah muz yemek kramp girmesini engeller diye hemde bebeğin gelişimi için çok şyi her sabah kuruyemiş ve muz mutlaka tüket eksiklipi ılmazmış