Kbrasmskbyrktr Isimsiz66 bende çok agirlastim gece tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum bacak ağrılarım da var magnezyum kullanıyorum onlar için. Ara ara kasigima agri giriyor o kadar 🤭😄
Eda-5807 Isimsiz66 38 e gırıcem 00 dan sonra acayıp ağırlaştım gece uyuyamıyorum yalacı aglarım var doğumu beklıyorum bebegımın keyfıyle 😌
Ayzetuka Isimsiz66 ben de fenayım hareketlerim çok yavaşladı yattığım yerden kalkamıyorum sık sık rahim ağzında bıçak saplanması gibi bi his yaşıyorum kızım hareketli olduğunda. Evin işlerini bitirmeye çalışıyorum son 33 gün ama o kadar beklemeyecek sanırım pamuk hanım 🤗
LimonCocuk Bu gün tam 35+1 ben de çok ağırlaştım. E tabii benim yaşım da var🙈kontrolümüz vardı bu gün, kızımız biraz minikmiş🙁 doğum da 20 ekim.. hepimize hayırlı sağlıklı bir doğum olur inşallah 🍋
Brcadn Kaburga ağrım hala mahvediyor beni arada belden kasiga vuran sancı mi artık bilmiyorum öyle bı şeyler oluyor çok az kaldı ve ikinci kızıma hamileyim hala hazır değilim sanki bı depresyonda gibiyim 😏
Konusanvapurlar 6 kilo almış olmama rağmen gebeliğin başından bu yana ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum. Uykuyu özledim 🥲 ödemimde olmadı çok şükür bide olsaydı napardım 🤦🏼♀️
LimonCocuk Mltm198 2500gr, ilk çocuğum iri yapılı olduğu için doktorumuz “ bu abisi gibi değil biraz minik olacak” dedi.. biz de sağlıklı olsun dedik😊🍋
Mltm198 LimonCocuk Benim büyük kızım 4.250 doğdu küçük kızım 2.640 doğdu şimdi 3. ye hamileyim oğlum olacak nasipse hiç takılmayın uzun oldu kusura bakmayın demem o ki sağlığı yerinde olsun yeter Allah sağ Salim kucağınıza aldırsın inşallah🙏
Emdok İkizlere hamileyim uykusuzum. bir biri vuruyor bir diğeri. allah bağışlasın ama şu 2 haftayı da bir atlatsaydım😕😞
LimonCocuk Mltm198 Amin teşekkür ederim, benim de oğlum 4,5kg doğunca bunda biraz şaşırdım ama dediğiniz gibi tabii önce sağlık.. siz de sağ salim alın kucağınıza inşallah 🍋
Ceylanonuk_ Bende bugün 35 haftaya girdim 34+4 gittik kontrole bebegimin kilosu 1.960 dedi doktor yani 2 kiloya yakin bana az geliyor halbuki hep kilo aldirici şeyler tuketiyorum çok mu az ya kilosu yada ben mı çok takıyorum??
Isimsiz66 Ceylanonuk_ saglikli oldugunu bilmek yeterli bence kilosunu cok takmayin zaten 500 gr az yada cok soyleme gibi bi yanlislik olaboliyo