Asrinbaby Momsbaby 😂 ay valla gülmek geldi sinirden doğuramıyoruz diye dert ediniyoruz artik aslında onun günü saati belli dir ama sabırsız anneleriz napalim 🤣
Momsbaby Asrinbaby ya hem sicak havalar hem son gunler insanda sabir denen bisey kalmiyo artik bide bizde cok sabirsiz davraniyoruz dedigin gibi vakti saati var ama hemende dogsun istiyor gönül napalim 🙃🤣
Asrinbaby Selmapiskin aa mantıklı aslında da 3 saat yürürsem galiba ölürüm 🤣 en fazla yarim saat yürüyebiliyorum sonra kasıklarıma iniyo canim yaniyo
Momsbaby Selmapiskin bende bu aksam cikacam yuruyuse valla ne 3 saati sabaha kadar yurumek geliyor suan icimden o kadar sinir stres yaptimki 😂
Selmapiskin Momsbaby az önce geldim yürüyüş den yürümek baya zor bi iş miş ya 😂😂 karnım burnumda bide ben yürüdükçe içerde top gibi serteldi kaldı oğluş
Momsbaby Selmapiskin aynen banada oyle oluyo iste bide yanimda kesin birinin olmasi lazim koluna girip destek almayinca kendimi yuvarlanacak gibi hissediyorum bide paytak paytak 🤣😂
tugcecaliskann Benimde son 8 ama gel gelelim ağırlıktan başka bi şikayetim yok oğluşum olucak gününü geciktirir derler erkekler ama bakalım ne olacak 🤗
Meleklerim PprensesEylul ücret konusunda bilgim yok açıkcası epiduralde bi kateter takılıyor doğum sonrası ağrı kesiciyi ordan alıyorsn spinalde belden iğne yapıp bırakyolar kateter yok