Sevdaelmc Yagmur_849884 ben canım 22 haftalık olucaz 1 gün sonra ama halen bende oralarda rahim de hissediyorum
Aycaaa571 Yagmur_849884 keşke tek kasığımda olsa😄😄 karnım haricinde başka yer olsa tepeme kadar çıkacak 😄😄
Seher1hamdiarvin Sevdaelmc ya sizin bebeğiniz hareket ediyor mu bende 1 hafta sonra 22 haftaya girecem
Asyaveannesi36 Seher1hamdiarvin ilk gebelikse 20-22 hafta arası hissediliyormuş benimde 24.haftam daha yeni yeni hissetmeye başladım içini ferah tut
Neslihan3866 Bende 22+5 oldum, kasıklarımda hissediyorum, mesaneme baskı uyguluyor hatta sanki. Bende bunu sormak için post acacaktim iyi oldu
Seher1hamdiarvin Asyaveannesi36 evet ilk gebeliğim ne gecem belli ne gündüzüm düşünmekten stres yapmaktan tansiyon çıktı😞😞
Byz_C Ben de 21 haftalığım 30 a kadar hareketleri düzensiz olabiliyormuş benim de bazen aşırı tekmeliyo bazen çok durgun içinizi ferah tutun stresten etkileniyorlarmış😌
Byz_C Yagmur_849884 normaldir ben de bazen kasıkta bazen göbek deliğimin üstünde hissediyorum. Hatta bir gün çok yorulduğumda o kadar baskı yaptı ki hareker edemedim nerdeyse ertesi gün düzeldi. Yani stres yapmayın korkmayın inşallah kötü bişey yoktur ben de hemen korkuyorum ama aileme söylediğimde kimse abartmıyor normaldir diyip rahatlatıyolar beni😄
Nzr06 18 haftalığım bende hareketleri tam hissetmiyorumda anneler idrar kesemde baskı çok şişiyor sürekli nedir bilen varmı 😔
Byz_C Nzr06 ben 19. Haftamda hissetmeye başladım korkulmaması gerekiyormuş 25. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş. Ben nerdeyse başından beri sürekli wcye çıkıyorum şimdilerde beş dkya bir sürekli baskı yapıyo ama normalmiş o da hamile bi komşum vardı doğum yaptı ben de hep ona soruyorum böyle şeyleri
Byz_C Nzr06 onu bilemem canım doktoruna sorma fırsatın varsa bekletme. İçinin rahat etmesini istiyosan bi idrar tahlili yaptır sağlık ocağında yapıyolar