Cananslife Nasılsınız hanımlar 😊🤰bizde sirt ağrıları uykusuzluk bas kaldiriyor😏 bir an once bebeğime kavusmak istiyorum. Sizde durumlar nasıl? 😊
Fulyacanferit Cananslife selam kuzu.ayni haftadayiz. Dün kontrol um vardı. Bebeğin başı resmen en aşağıda. Erken gelebilir dedi hoca.cigee geliştirici verdi 4 tane..bel ağrısi falan razıyım .kaburgam kırık 😕
ezojuk Cananslife benim rahim vajina agrım var yürümekte bile zorlanıyorum sırtımda arıyor bende biranonce dogurmak istiyorum dogumdanda korkuyorum :) ne olcak bilmem
tgbsn_00 Cananslife sağa sola her döndüğümde uyanmaktan ve yastık taşımaktan çok sıkıldım 😂 ve bu hafta biraz hareketlerde azalma oldu yeri azaldı diye mi acaba sende öyle hissettin mi
busraaammm Cananslife bende 34+2 yim.. Bugün kontrole girdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.. Bebek doğum pozisyonunda kafa aşağıda yani.. Nst ye girdim sancı çıkmadı ama aşağıya baskı hissediyorum nedense.. Rahat yürüyemiyorum Anlamadım nedenini?
Cananslife Fulyacanferit bende dün kontroldeydim çok şükür herseyimiz iyiymis Allah yardimciniz olsun sizinde 🤲💕
sedanursahin Cananslife hareketlernde azalma oldumu sizde de benim 34+5 bu hafta cok sakin hareketleri
BurcuArslan sedanursahin benimde 34+5 cuma günü kontrolum var gunduz hareketleri biraz azaldı ama uzanınca bide gece uyandiricasina vuruyor sanki çıkacak bel ağrısı arada kasilma ve birden taş gibi toplanıyor yürümek çok zor ayaklarım patlıyor
Cananslife sedanursahin bir gün azaldi sonra yine iceride tepinmeye devam ediyor şimdi hareketli baya
Cananslife BurcuArslan genelde bu haftalarda herkeste ayni sey olmus yeri daralinca hareketler kisitlaniyor normal galiba 😊
tgbsn_00 Cananslife Kesinlikle sürekli ya poposu ya dizi göbek deliğimin orada tepe gibi hergun öyle uyanıyorum normal ozaman rahatladım yarın kontrolüm gerçi 🤗
Yarselma Tam 34 haftalığız bel ağrılarım benimde cok fazlaydı doktorum vifolik mi vifolokmu onu duzrnliicmemi soyledi aynen dedigi gibide düzenli iciyorimvitaminlerimi agrım felan kalmadı kasılmaların dai azaldı
Cananslife BurcuArslan ama gerçekten cok faydalı ben ağrıdan duramiyordum magnezyum olmasa napardim bilmem 😏
Cananslife tgbsn_00 kafasi asagida poposu yukarida bide kaburga kemiklerime çok baskı yapıyor 🥴bide hickiriyor sürekli 😂