Nilgun75 Slm kizlar Bugun tam 39+5 gunluk gebeyim sabah 5 gibi kanli nisanim geldi,sancilarimda ara sira oluyor,apar topar hastaneye gittim,sancilar duzenli degil diye eve gonderildim,herkese ve bana garip geldi,bu durumu yasayan var mi ?
Ysmmmnn Nilgun75 bişan gelmesiyle hemen dıpumunuz başlamayabilr ilk gebeliğimde nişanım helmişti ve 1 hafta beklemiştim örnmli olan sancıalrınızın sıklığı ve düzeni düzenli olmadan gitmeyin bence çünkü o açıklığa vs bakılması insanı çok yıpratıyor ilk gebeliğimde bilmyrdummsürkeli gittim aam ikincide düzenli sancı olunca gittim daha iyi oldu
Nelmali Nilgun75 düzenli sancınız olmazsa ya da suyunuz gelmezse size yapabilecekleri bir şey olmadığı için geri göndermeleri çok normal
Yagmur00 Nilgun75 olsun canım dıkkat et Rabbım tez zamanda bebegıne kavuştursun hangı sehirde yasıyor sun hastane yakını
Nilgun75 Ysmmmnn Evet cok haklisiniz icimden gitmek bile gelmiyor artik,her gidisimde hayal kirikligi ile Ève geri donuyorum ,bir tecrube daha kazanmis oldum Tesekkur ederim
Buyuyoruzannecim1 Nilgun75 canım naptilar benimde duzensiz sancilardan eve gomderildim nisan geldi yogun akinti seklinde 39+6
Nilgun75 Buyuyoruzannecim1 canım ben iki gündür Medine hurması yedim 8-10 tane sancilarim duzene girdi ,şimdi doguma alındım sende ye bende bugün 39+6 yim