momofcherry kan uyuşmazlığı iğnesi olan anneler ücret ne kadar verdiniz sanirim doktor mor reçeteye yaziyormuş
gulsumm1 momofcherry bizim de kan uyuşmazlığımz çıktı iğnenin fiyatı 650 tl di sok olmuştuk eşimle 😂 fakat doktor mor reçete ile yazdığı için bize 80 tl geldi
vildan5255 momofcherry özel hastaneye gidiyorum doktorum ücretsiz olduğunu söyledi 2 hafta sonra yaptıracağım
Afracim momofcherry özele gidiyorum normalde ama burda sordum herkes çok fazla para vermiş bende devlete gittim randevu alıp söyledim ücretsiz yapıldı
slnydyr Özel hastaneye gidiyorum normalde. Kan uyuşmazlığı iğnesi için 800 lira gibi bir fiyat istediler. Şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
gulsumm1 momofcherry hastaneye yaptırmaya gittiğimiz de doktor bile dedi ki bunun çok çeşiti var biz bile bunu ilk defa görüyoruz dedi size bunu yazmışlar dedi 🤷🏻♀️
vildan5255 momofcherry doktoruma özellikle sordum çünkü ücretliyse devlet hastanesinde yaptıracaktım. Diğer bazı hastanelerin ücret aldığını ama gittiğim hastanede alınmadığını söyledi iğne için gittiğimde göreceğim artık doğru mu yanlış mı 🤗
Afracim momofcherry ben 7. Haftada indirekt combs testi yaptırdım negatif çıktı. Daha sonra 28 de eşimin ve benim kan grubunu teyit edip dosyaladılar ve iğneyi yaptılar
Hamza5353 momofcherry canim önce igne icin 1 gun onceden bir test yapıyorlar kan veriyosun. O test negatif çıkarsa ertesi gün igneyi yapıyorlar. Devlet ücretsiz yapiyor benjm gittiğim özelde 800 liraydi ucretliydi devlete yaptirdim . 28.haftada olman gerekiyor