Burcu-112 Yaşayan duyan var mı doğduktan sonra çok ağrısı oluyor mu bebeğin ne gibi yol izleniyor lütfen duyan yaşayan varsa bilgi verebilir mi 😢
Patisever Burcu-112 geçmiş olsun bize de karaciğer de büyüklük var dediler bugün. Post açtım ama yazan olmadı. İnşallah sizi yazarlar. Geçmiş olsun. Hiç bişey olmaz inşallah
Mervebd Burcu-112 bizim bir böbrekte vardı büyüme detaylıda çıkmıştı ama sonrasındaki kontrollerde doktor ilerlemediğini söyledi doğunca muayene edeceğiz tabi dedi sadece 36dayız şu an
mucizebebek03 Burcu-112 benim bebişin de sol böbreği genişliyor 8 ml olmuştu en son sınır 10 yada 11 ml e kadar Normla kabul ediyorlarmış genellikle erkek bebeklerde sünnet ve antibiyotik le geçer dediler bakalım inşALLAH daha fazla büyümez 🤲🏻daha 27 günümüz var
Selen23 Burcu-112 banada kendi doktorum böyle birsey dedi hemen detayliya giridm oradaki doktor sınırın altında korkulacak bir durum yok dedi ama yinede insan korkuyor umarim sizinki de ciddi bir durumda değildir 😔
Burcu-112 mucizebebek03 benim bebeğim kız ve en son 30 mm ölçtü çok korkuyorum inşallah düzelen bişeydir 😢
mucizebebek03 Burcu-112 19 20 de canım sonlara doğru bayağı hızlı büyüyordu 36 haftalik şu an ama bi aydır gitmedim yarın randevum var eminim 10ml i geçmiştir 😔
Burcu-112 Selen23 inşallah ama baya mm si ilerledi ne olur bilmiyoruz doğduktan sonra takip edilecek inşallah müdahaleye gerek kalmaz 🤲😢