Elifnuraltunay Kızlar 28 haftalik bir gebe kac aylik hamile olmuş oluyor herkes bi farkli hesapliyor ya😞
Eby8893 Elifnuraltunay Tam 6 buçuk aylık diye biliyorum ben. Çünkü ayda 4 hafta olarak hesaplanmıyor.
Elifnuraltunay kimide bunu 7 ay diye hesapliyor, bende anlamadim gitti🙄genede tesekkur ederim kizlar🤗🤗🤗🤗
gonulcelen Elifnuraltunay 6 bitmiş 7yi dolduruyorsun 6,5 aylıksın. Bu sorunsal ilerde bebeğimiz için olacak kaç yasında bu çocuk dicekler 17 aylık diyeceğiz 1,5 değil mi yok henüz degil 😂
Burcu16 Elifnuraltunay kafan karışmasın tıkla bak burdan canım http://yeni-kimlik.com/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html
Rmyskrkus Doktor 7 diye hesaplıyor 27 de bebeği hissetmediğim için hastaneye gittiğimde 7 aylık dediler
BarBeyzazer 1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 4 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 ay 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay tek tek gün hesabı yaparsan yanlış doğum tarihi olur çünkü hangi ayın kaç gün olduğunu hesaplamak zor oluyor o yüzden doktorlar ay hesabı değil hafta hesabı yapıyor