Eda_nur_2733 Arkadaşlar merhaba, bugün adetimin 11. Günü ve sabahtan beri kahverengi leke geliyor sizde de oldu mu neden oluyor bilginiz var mı
ElifB08 Eda_nur_2733 bende hamile olduğumu bitmeyen kahverengi lekeden anlamıştım. Eğer sökülmeyip leke gelmeye devam ediyorsa bi test yapın derim 🥲
Eda_nur_2733 ElifB08 Hamile kalmak için doktora gitmeye başladım yarın da randevum var söyleyeceğim bu leke meselesini burda olanlar var mı acaba diye merak ettim inşallah öyle birşey vardir 🤲😊
Eda_nur_2733 ElifB08 Bugün doktorum ovulasyondan dolayı kanama olduğunu söyledi yumurtam 19mm olmuş bakalım bu günleri değerlendirin dedi 😊😊
Eda_nur_2733 ElifB08 Evet öyle galiba bakalım inşallah bu kez Allah’ım nasip eder bir yıldır bekliyoruz nasip olmadı bende bugün yinede bir ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm iki gün daha yapıp çatlamaya bakacağım inşallah olur Allah’ım kucağımızi boş bırakmasın inşallah 🤲🤲
ElifB08 Eda_nur_2733 inşallah Rabbim gönlünüzdekileri verir, eğer doğru zamansa eminim olacaktır dualarım sizinle 🙏🏻🌹