Kubrayldrm Mide bulantısı için prilam dr kullanan var mı ? Benim bulantılarım artmaya başladı doktor bunu önerdi
Mrv1007 Kubrayldrm 6. Haftamdan beri kullanıyorum, 14. Haftadayım. Bana bir nebze olsun iyi gelen tek ilac bu oldu, inşallah çok iyi gelir sana da
mor_menekse1 Kubrayldrm ah canım ah o bulantılar 🥵🥵 bnde prilamsız dayanamayanlardanım 13+5 olduk halla kusuyorum ancak durduruyor o ilaç 🙄🙄
Eysannn Kubrayldrm merhaba doktorum 2gun once vermıstı.kusmayı engelledi fakat bulantı aynıydı. Bende carpıntı yapınca bugun bıraktım. Folik asit de etkı yapıyor bana kusmaya neden oluyor dıye aksamlar kullanıyorum bı nebze de olsa durdu kusma.
Kubrayldrm Mrv1007 inşallah herhangş bir zararı yok dimi doktor da vermiş olsa korkuyorum ben yine bebeğe bir etkisi vs olur mu diye hani hamileliğimi çok ilaç içerek geçirmek istemiyorum açıkcası
Leylaelisa Haftadan beri kullanıyorum şuan 17. Haftamdayim o olmasaydı naprdim diyorum resmen bana gece yatmadan 2 adet ic uyu dedi ama ben bi sabh bi akşam ictim yoksa cok uyku yapiyordu bana tek iyi gelen şey prilam diyebilirim
Leylaelisa mor_menekse1 Umarım geçer ya bugün tek bi tane içtim ilaç bitti diye inşallah geçer artık tek duam valla miğde yanmasına felan katlaniyorm ama bulantı çok başka be 😁 bi yandan da bulamayınca sorguluyorum niye bulanmiyo diye piskolojimiz alt üst 😁
mor_menekse1 Leylaelisa ah ah Allah biliyor halimizi ben ikizlere gebeyim okdr fazla ki bulantı kusma artık tek duam geçmesi şuan bile öğürtü geliyor kalıp ilaç alcam yoksa daha fenna Olcam 😂😂
Kubrayldrm Leylaelisa ay evet gerçekten hep mide bulantısı falan dediklerinde abarttıklarını düşünürdüm ama gerçekten iğrenç bir his bütün sosyal yaşamını bir anda sıfıra çekebilir