Busy 34 haftalığım doktor artık her hafta geleceksin dedi. Sizin de öyle mi oldu ? İnternette genelde son aylar 2 haftada bir muayene diye okumuştum da
Nazli_ayar Busy Onu sizin durumunuza göre ayarlıyor doktorunuz. Benim arkadaşımin 36 dan sonra iki günde bir çağırıyordu doktoru
teletabi Busy ben gebeliğimin başından beri hep 15 günde bir gitmiştim oğlumda. 34.haftayla beraber haftada bir gittim. 37.haftaya girmemle 3 günde bir gitmeye başlamıştım. Şuan ikinci gebeliğim bunda da aynı şekilde 15 günde bir gidiyorum şimdilik. Normal yani bazı doktorlar yakından sık takibi son haftalara doğru daha uygun buluyor
hsqldnbebeqm Duruma göre değişir 2 haftada bir çağırıyor 30dan itibaren 36dan sonra da haftada 1 diye biliyorum
ebru23 Busy herkes farkli 2 haftada bir giden de var her hafta gidende 2 gunde giden de ben 32 den beri her hafta gidiyorum valla biktim hastaneden karinda gelisim geriligi cikti 3 hafta sonra azaldi yememe dikkat ettim 36 da 2500 du en son suanlik erken dogum sorunumuz yok bekliyoruz pazartesi yine gidicem her hafta perinotoloji takipliyim randevuyu sekreter veriyo cam ve sakurada dogum yapicam
Angela 34 olacağım bu gece tam nasipse. Doktorum 3 günde bir nts istedi, sezeryan diye ilki ikinciyi takip edeyim iyice dedi risk kalmasın falan diye. Tabi ben haftada bir gitmeye çalışıcam, hastalık vs insan korkuyor