Dlnnn Haftamdayım CRP 9 çıktı doktor antibiyotik verdi ama sanki iyi gelmedi ne yapmam lazım ya yaşayan var mı
gunesveguney Dlnnn benimde 26 çıktı doktor hiçbir ilaç vermedi bugğn de eşim ateşlenmiş işyerinde doktora yönlendirmişler onunda sonucu 9 çıktı niye böyle çıkıyor anlamıyorum valla ya, tekrar doktoruna söyle istersen canım
Zeyyyn Dlnnn çok yüksek bir değer değil aslında benimki de yükseldi sonra değer düştü kendiliğinden 5 ila 7 arası çıkıyor şimdi
Ilkayy Dlnnn crp yüzünden hastanede yaptım benim 125 ti senin 9 yine bişey değil ben öldrüm dirildim 1 haftada 5 düştü şükür
Dlnnn Zeyyyn bağırsak iltihabından yükseltmiştir dedi doktor ama elim ayağım çok yanıyor bir değişiğim
Zeyyyn Dlnnn benimde gıda alerjisi kaynaklı yükseldi enfeksiyon uzmanına gözüktüm birşey vermedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birtek onun için tek kullanımlık şase verdi bazısı da hemen hastaneye yatırır aklım sırrım ermedi doktorlara
Pambix Dlnnn Kuru dut kürü yap İbrahim Saraçoğlu tavsiyesiyle dene çok faydası var .benim kronik crp yüksekliğim var ne zaman yukselse bunu yaparım çok şükür faydasını da gördüm..hamilelikte de zaten bir miktar yüksek olması normal karşılanıyor eğer idrarda birşey yoksa ve hasta değilsen ..