Sengulgiller Hanimlar merhaba yuksek tansiyon sebebiyle bu hafta sanirim bebegi sezeryan ile alacaklar ama cok tedirginim.korkuyorum kuvoze girecek diye.2 doz ciger gelistirici igne yapildi 5 gun önce.37.haftada sizin bebeginizin kilosu falan nasıldı sorun yasadiniz mi dogumda
Smyy Sengulgiller bi arkadaşım 36 haftalık doğum yaptı ve küveze alınmadı , eğer bi sıkıntı olmazsa bebişte küveze alacaklarını sanmıyorum , çünkü 37den sonrası doğum için uygun haftalar arasında diye biliyorum
kubranur58 Canım bebeğin kilosuna cok takılma rabbim yardımcın olsun kuzenım ayın 20 sinde 17.00 da doğum yapdi 40 haftalık bebek 2885 gr doğdu erkek bebeği aynı gün saat 16:30 da en yakın arkadaşim doğum yapti bebeği kiz 3.700 gram ama kiz bebek 37 mi 38 haftalikmi neydi sen smdıden iyi beslen bol bol muz kaşar yumurta yoğurt süt pekmez ye atiyorm 100 gr bile alsa kârdır
Sldaygn @Sengulgiller benim arkadaşım 36 da yaptı Kuvezede alınmadı gayet sağlıklı bebek 2750 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam yani 3 kg değildi korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz