melegim_ve_ben minikprensimmmm1234 36+3 den selamlar🙋🏻♀️🤗Sezeryan olacağız.Pazartesi gün verecek inşallah dr umuz.Daha önceden 38+3 de alırız demişti. Hareketleri yavaşladı ama çok ağrılı olmaya başladı.Tospik içeri sığmıyor sanki.İttiriyor iyice.Bazen korkutuyor hep ayni yere çalışıyor😂
elmaliturtamm minikprensimmmm1234 sığmıyor kendini sağa sola çarpıp duruyor yavrum :) çatı ağrım var yattığımda kalkarken çok oluyor özellikle ve yemek borusu yanması çıktı şimdi de nefes darlanması falan had safhada artık :) ama buna şükür :) salı doğumum var Allahın izniylr
denizdalgasi1 minikprensimmmm1234 son gün 4 ekim gözüküyor ama hiç sancı yok bana 4 ekimi de geçecek gibi geliyor şu an 38+2yim sancım falan hiç yok dün gittim 0 çıktı
Seyda2021 minikprensimmmm1234 37+3 den selamlar haftaya salı gün aldık.artık ağrılar filan çok arttı. Zorlanıyorum bayaa yürürken yatarken hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah 🙏
minikprensimmmm1234 melegim_ve_ben Tam tosbalak bu sıpalar bende artık doğurmak istiyorum ya eşim hafta içi yurt dışına gidecek keşke o gitmeden doğursam
minikprensimmmm1234 elmaliturtamm Hahaha benim sıpacık ta artık yavaşladı mide yanması var bende de ya
Celikzeynep Ağrılı geçiyor artık tekmeleri vajinada baskı agri oluyor 37+3 günlük şuan cumartesi gidip gün alcam sezeryan için tahminen haftaya bugün falan olur gibi😊
Hacer26 37+6 dan slmlar, bu Cumartesi 7.30ta sezeryan.icin hastanede hazir ol dedi drum.9 gb nasipse kizimi göreceğim insallah.Spinal istedim.
elmaliturtamm minikprensimmmm1234 benim eşimde doğumdan 2 gün sonra gidecek yurtdısına neyse ki 1 hafta sonra gelecek ama yinede nasıl ayrılcam diyor :)
minikprensimmmm1234 denizdalgasi1 Benim sancılar var ya nst de de çıkıyor 70 e falan ama açıklık yokmuş baktı doktor kemik de baskın diyor Bi hafta sonra tekrar çağırdı eğer yine aynıysa sezeryan dedi
Cerennramazann denizdalgasi1 benimde 8 Ekim son . Ne sancı ne ağrı hiçbişey yok 😁 hadi hayırlısı yarın kontrol var
minikprensimmmm1234 Seyda2021 Ay bende artık bacaklarım taşımıyor iki gündür felaket bacaklarım ağrıyor
minikprensimmmm1234 elmaliturtamm Benim ki de ben gitmeden doğursan diye gözüme bakıyor ama gelen yok ki içeri rahat heralde 🤭🤣
Khadije elmaliturtamm benim esimde epeydir yoktu dogumdan sonra gelecek insallah sqncim tutuncq haber etmicem hastaneden eve geçince siradqn görüntülü gorusmeymis gibi aricam bqk biz dogduk dicem 👶🎁🎈
Zeynep69 minikprensimmmm1234 yaptığınız şeyler var mı gelsin diye bende çok yoruluyorum artık plesenta kireçlendiği için gelişimi de durdu
minikprensimmmm1234 Zeynep69 Hurma yiyorum canım bide squat yapıyorum kanala insin diye bugün hurma kaynatıp içecem burda okudum rahmi yumuşatıyor muş
Zeynep69 minikprensimmmm1234 bende okudum da kaç tane kaynatacaksınız bir de kaç dakika bende yapayım belki faydası olur 😊
Khadije minikprensimmmm1234 fazlasiyla hareketli 👼 dün anlasma yapmaya calistim bak pazartesi hastaneye gitmisken doğ tamammmi fiye 😂