Sumeyyems Merak ediyorum 41+ya kalan var mı ya da ne diyerek bekletiyor doktor mesela bana suyu azaldı dedi suni sancı başlatacak. Sizde durum ne ?
Nelmali Sumeyyems cuma günü 40+6 kontrolüm var suni verecek büyük ihtimalle bekliyorum gelir gibi de durmuyor fil kadar uzun bir hamilelik geciriyorum 😅
Zehrayrr Sumeyyems 40+5 im cuma suni ile başlatılacak doğumum öok tırsıyorum herşeyi yaptım sancım gelsin diye ama gelmiyor 41 de başlatacaklar 🥺
Sevvalkrbg 39+6😬 En fazla haftaya perşembeye Ka bekleyeceğiz olmazsa Suni sancı verecek doğumu başlatmak için 🥺
Sevvalkrbg Sumeyyems Yok hiç bir sıkıntı yok maşallah herşeyi normal ama en fazla 41 e kadar bekleyebileceğini söyledi
Sumeyyems Nelmali aynıyız yaa bana da bugün kontrolde cuma yatırıyorum dedi ay bi kötü oldum gelmiyor sancı benim de ve suyu azalmış yavrumun. Hopladım zıpladım yok sancı Manço açılmaya da 2cm dedi
Nelmali Sumeyyems benim de sanci neredeyse yok açılma yok suyu normal neyseki 🤦🏻♀️ Sürekli hareketlerini takip ediyorum bir şey olacak diye korkudan kafayı yemek üzereyim 😅
Sumeyyems Sevvalkrbg 🧿 maşallah. develette mi takip oluyordunuz. Yaa suyu olsa az daha bekleyelim istiyordum ama bizim durum böyle 😔 suni sancı korkutuyor insanı
Sevvalkrbg Sumeyyems Yok hayır özelde 😊 Evet bende suniden korkuyorum biraz 🙈 En çok da o suni sancıyı saatlerce yedikten sonra sezaryene alınmaktan tırsıyorum 🤣
Sumeyyems Nelmali benimki maşallah hareketli suyu da az ama nasıl hareketli bilmiyorum. Başka doktora gidip kafamı da karıştırmak istemiyorum.
Nelmali Sumeyyems çok şükür benimki de hareketli buyudu yeri daralacak falan diyenler vardı bizimki onlara inat dans ediyor ama uyumasına da fırsat vermiyorum neredeyse baya pimpirikli oldum 😔🙈
Sumeyyems Aybolek gelmedi mi sancı beklediğin halde offf benim de yok işte. Uzun mu sürdü peki suni verildikten kaç saat sonra doğum oldu
Aybolek Sumeyyems hayir sanci gelmedi 12 de basladi suni sanci 2 :10 da Kizim dogdu chok Sukur doktorun dedigini yaparsan cobuk bitiyo
Zehrayrr Sumeyyems evet canım akışına bıraktım artık cuma günü kavuşuruz inşallah korku heyecan hepsi bir arada insanın doğum yapacağı günü bilmesi çok heyecanlı oluyormuş sadece 😍