Minikcivcivinnannesi ŞEKER yuklemesi yaptiranlar bi bakabilirlermi yaptirdim ve yüksek çıktı diyet verdiler diyete uyuyorum bebege zarari nedir arastirdim ama korkutucu seyler yaziyoe daha once bu sekilde olup doğum yapanlar var mi varsa bilgilendirebilirler mi lutfen🙏🏻🙏🏻
DemetF Minikcivcivinnannesi bende su fazlaligi cikti sekerden suphelendiler seker cikmadi.ama genelde bebekler iri oluyormus ve bebegin suyu fazla oluyormus sekerde diyet yapip takipde olun dikkat edilince sikinti olmuyor allahin izniyle
rgk Minikcivcivinnannesi diyete uyarsak hiç bir sıkıntı olmaz inşallah, benim 2 hafta oldu yaklaşık evde yaptığım şeker ölçümleri iyi gidiyor. Endokrincim de diyetisyenm de sıkıntı yasamayacağımı söylüyor. ben de baktım netten korkunç ama nete bacak ağrısı yaz bacak damarı tıkanık yazar öyle uç noktalar. Diyetimize uyalım, duamızı edelim🐣
Sogancik Minikcivcivinnannesi Canım ben 7 haftadır diyetteyim. Bebek de suyu da iyi. 31+4 te 1920 grdi. Ne zayıftı ne de aşırı kilosu vardı. Diyetine uy allahin izniyle bir şey olmaz.
Minikcivcivinnannesi DemetF dikkat ediyorum fakat diyettekilere uygun yedim 2 kilo verdim iki haftada ve doguma kadar o diyete uymam gerekiyormus ben kilo berdim acaba bebegim geliscekmi gelisimi ilerliyor mu aklim cok karisti
Cemilef92 DemetF Bugün aynı şeyleri bana da söyledi doktor, su fazlalığı varmış, şeker yüklemesi yaptırmamıştım yarın gidip yaptıracağım, inşallah bişeyim yoktur ama internette hiç iç açıcı şeyler okumadım 🥺
Minikcivcivinnannesi rgk sonuçların kac cikti canm senin kac ml lik yaptı ne zamana kadar doyete devam edicegin soylendi😶 Ben diyete uyuyorum 2 hafta bakicaz eger dusme olursa bole ilerliycez demisti gittim dedi iyi gidiyor bu sekilde devam et dedi tekrar 3 haftalik verdi doguma kadar devam edicez dedi ve ben iki kilo vermisim bazen yüksek çıkıyor bazen normal çıkıyor çok korkuyorum😢
Afracim Minikcivcivinnannesi rgk minimalannee instagramda gebeliiksekerim diye sayfa açtım kızlar yediklerimi ve tokluklarımı paylaşıyorum. Arada girip fikir almak isterseniz eğer sayfaya bakabilirsiniz fikir olsun size de 🙈
DemetF Minikcivcivinnannesi evet insan dusunmeden edemiyor bu surec cabuk gecer saglikli bebeklerimiz olur inslh.Ama en azindan sorununu ogrenmissin ona gore ne yapacagini biliyorsun takip edip bebegin gelisimini gorebiliyorsun doktorunla.Benim suan hersey temiz ama su fazlaligi var nedenini bilmiyorum doktorda bilmiyor gorunurde hersey normal cikiyor nedenini bilememek daha kotu korkma dikkat et takibini yap gerisi allaha kalmis
rgk Minikcivcivinnannesi siz verseniz de bu diyetler bebeğe yönelik hiç kaygı duymayın o kilo aliyor olacak❤ kadın doğumcm da 2 haftada 1 çağırdı şekerden sonra bu haftasonu gideceğim bakalım neler olmuş. benim bebeğim şu ana kadar haftası ile uyumlu idi ama merakla bekliyorum
User61 Minikcivcivinnannesi bende de şeker çıktı neredeyse 2 aydır diyet yapıyorum. Evde şekerimi olcuyorum. Bende bebeğim kilo almaz diye düşünmüştüm ama şuan 36 haftalık hamileyim 35 artı 3 te gittiğim zaman 2 kilo 887 gr demişti doktor. Yani 34 hafta ile uyumlu demişti. Çok ta geriden gelmiyor bebeğim. 😊
rgk Minikcivcivinnannesi benim 50 gram yüklemede 146 çıkmıştı, 100 gramda da 4 değerden 3ü yüksek cıktı. diyetisyenim doğuma kadar dedi Bence sıkıntı olmaz sizin de diyetle gittiğiniz sürece. ben kilo vermedim de almadım da diyeti uygulayarak. canım aşırı çikolata çekmişti diyetisyenm haftada 1 kere 1 küçük parca çikolata yiyebilirsin demişti
minimalannee DemetF bende aynı durumdayım sizinle doktorunuz herhangi bir tavsiye verdi mi yada iler ki aylarda suyun düzeleceğine dair konuştu mu sizinle?
Minikcivcivinnannesi Sogancik ben kadin doguma ayın 1 de gidicem baklm bebegin kilosu nasil olucak ben iki haftada 2 kilo verdim ve verdigi diyete uyuyorum ama doymuyorum hic senin kac çıkmıştı seker sonucun canım
Minikcivcivinnannesi Seker olsugundada fazla olabiliyormus su ve farkli farkli seyler Allahim hepimizin bebeklerini korusun sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻😶😢
Sogancik Minikcivcivinnannesi 50 mglikta 161 çıktı canım. Ben aynı kilomdayim. Doktorun tartısina göre yarım kilo almisim, diyetisyenin tartisina göre yarım kilo vermişim🤷 Açlık bende de oluyor. Senin diyetin çok mu ağır acaba.
DemetF minimalannee henuz bisey demedi beni iyi bir perinatologa yonlendirdi yarin ona gidicem o zamana kadar ben seker cikmasa da yediklerime dikkat etmeye basladim
minimalannee DemetF ben perinatolojiyede gittim ordanda bir şey çıkmadı .. bende özellikle meyve yemeyi min. düşürdüm çok fazla yiyordum çünkü ekmek ve pirincide tüketmeyim bir ay dedim bir ay sonra kontrole gel dedi bakalım değişen bir şey olacak mı
Minikcivcivinnannesi rgk benm 50 ml likte 155 çıkmıştı nasıl olucyorsunuz sekeri evde yani sabah ogle aksam olarak mi yoksa nasıl
Denizmila21 Kızlar ben şeker yüklemesi aralığını kaçırdım 30 haftalık olduk. Şuan bir problem yok gibi ama yazılanları okuyunca tedirgin oldum 🥲
Mukaddesahin Minikcivcivinnannesi geçmiş olsun bende önümüzdeki haftalarda yaptıracağım biraz korku var insallah sizinki de yoluna girer
Minikcivcivinnannesi rgk benide ilk 2 hafta dedi smdi pazartesi gittim bu defada degerlerin duzene girmis bu sekilde devam et bu defa da 18 gunluk vericem dedi kadin dogumada ayin 1 inde gidicem insAllah bi sikinti cikmadan doğum yaparız 😶🙏🏻
rgk Minikcivcivinnannesi 1 gün sabah aç tok 1 gün öğlen aç tok bir gün akşam aç tok şeklinde değişmeli yapıyorum. insta varsa adres bırakırsanız ordan da görüşebiliriz🤗
asude456 Minikcivcivinnannesi bendede şeker var 3 aydır diyet yapıyorum , hiç bişeyden zevk almıyorum , bazen kaçamakta yapıyorum ama olsun sağlıkla doğsunlarda ❤️
Sedasy__ asude456 bende de bugün gebelik şekeri çıktı. Cuma günü diyetisyene gidicem. Diyetiniz bebeğin gelişimini etkiledi mi ya da sizde kilo kaybı oldu mu