Anacuk Gamze_01 belden aşağısını uyuşturdular güle oynaya girdim çıktım ama sonrasında 10 15 günde kendime anca geldim iç dikişlerim öok acıdı sütüm çok geç geldi özel hastanede profesöre doğum yapıldı bence biraz ağrı eşiğinizle ilgili
Gamze_01 Sinemmmmm58 64 kiloyum sadece göbeğim büyüdü bebekten dolayı vücut olarak ne şişme yaşadım ne de kilo aldım
Sinemmmmm58 Gamze_01 fazla zorlanmazsiniz o zaman ❤ beni bide sey cok zorlamisti dogumdan 6 saat sonra ayaga kalkmak 🤦♀️ o an bidaha dogum yapiyorum sandim
Sinemmmmm58 elmaliturtamm benim son zamanlarimda artmisti ama ilk haftamdan itibaren kalp ritim bozuklugu yasiyordm
Sema0708 @Gamze_01 kesinlikle tek söyleceğim şey bol bol yürümek. 1 ay önce sezaryen ile doğum yaptım. Sürekli yürüdüğüm için 1 haftada toparladım. Evet ağrı çekeceksiniz ama yürüdükçe geçecek ve her yürüyüşte daha çok toparlanacaksınız. Korkulacak hiç birşey yok. 😊🌸
elmaliturtamm Sinemmmmm58 doğumda bir sıkıntı olmadı değil mi kardiyolojiye gitmeme gerek var mı yok mu bilemedim:)
Elifim_17 Erdm56 tabiki daha saglikli hem sezeyana gore daha cabuk roparlaniyorsun ama istisnalarda varya onu diyorum. Ikisi icinde net bisey dememk lazim cunku zorunlu sezeryan olan anneler ar secenekleri olamyabiliyor korkmasinlar bos yere
MerveLn duygulilom Bende ilk belden iğne oldum sonra genel anestezi uygulamışlar acıyı hissettiğim için ağır geçirdiğimi hissediyorum doğumdan sonra sesim çıkmıyordu resmen hem iğne hem anestezi aldığım için mi öyle oldum acaba 😔
SiNge Elifgoktug1 kesinlikle aynı fikirdeyim bencede sezeryan hersey yolundaysa tercih sebebi olmamalı☺️ bende 10 gün düz yatamadım düz yürüyemedim şimdi ikincide ssvd istiyorum insallah hersey yolunda olur da normal doğum yapabilirim
Elifgoktug1 Selin12- spinalde evet çabuk ayaklanildigi soyleniyor ssvd için nakiti ayarlarsam ssvd istiyorum ama olmazsa büyük ihtimal belden olurum sanırım genel cok zor geçti benim tam bi travma oldu dogum
Selin12- Elifgoktug1 evet gentl gerçekten zor ama her halde bünyede bünye değişiklik gösteriyor burada genel anestezi olupta çok rahat atlatan olmuş
Elifgoktug1 Sinemmmmm58 devlet hastanesi ise çok normal devlet son ana kadar zorluyor ona bende karsiyim insanları bosa yipratiyorlar olmuyorsa zorlamanın bi anlami yok tabiki
Sinemmmmm58 Elifgoktug1 evet devlet hastanesi sezeryana almak icin ölümün ucuna getirmeyi bekliyorlar 4 gunde sadece 5 cm acilmam oldu oda suni sanciyla
Elifgoktug1 Selin12- benim berbat geçti ya bide bulantı çok sıkıntı başım döndü ayaklanirken bulantı çok oldu her türlüsü zor Rabbım yardımcımız olsun inşallah