ZZeynepP1903 lunaaa valla ben buna ınananlardanım acıkcası. Öyle oldugunu düşünüyorum tamda dediginiz gibi çünkü benim bide adet düzensizligim vardı ve sıkıntılıydım hıc boyle olmazdım. Rabbim gönlüne göre versin cnm adetin bitince ilişkiye gir hemen insallah muradınızı verir Rabbim hayırlısıyla 😘
lunaaa ZZeynepP1903 valla ben de buna inaniyorum acikcasi olabilir yani neden olmasin😊tesekkur ederim umarim ya🙏🏻😘tamam adetim bitsin degerlendiririz guzelce umarim olur😌😘
Deletedmom_85 Hanımlar ovulasyon testi üst üste iki gün pozitif çıktı. Normal mi bu durum normalde Bi gün çift çizgi çıkar diğer günler silik olmaya başlamaz mı
lunaaa Deletedmom_85 bazilarinda oyle olabiliyomus bende bi gun cift cizgi cikinca ertesi gun hemen silik cikiyo mesela degisiyo kisiden kisiye gore🤷♀️catlamadiysa havuc yemeyi oneriyolar catlamasi icin havuc ye bakalim dene😊
fatosakn Bfduam pazar günü adet günüm bulunduğum yerde eczane olmadığı için pazartesi kan testi veririm artık o zaman da burdan yazarim😊
lunaaa Bfduam aa oyle mi bakalim ne olacak ne kadar kaldi adetine haberdar et mutlaka umarim olur bakalim benim ne lacak diger ay
Bfduam lunaaa evet cok yoğun pıhtılı idi rengide koyuydu. Normalde bir haftam vardı, ama geç yumurtlama gördüm öyle olunca adet de gecikir diyorlar. 10 gün sonra gibi duruyor.
lunaaa Bfduam evet benim de pihtili ve yogun geldi ilk bir iki gun bakalim umarim bizimki gelecek zamanin hamileligimize isaretidir ne diyim cunku bazilari bunu boyle yasamis okumussundur🙏🏻😌
Lokumunannesii lunaaa benimde adet düzenim bozulmuştu canım PCo ve pıhtılaşma hastasıyım pcodan kaynaklı 2 ay ara ara adet gibi birsey gördüm normalde hiç yaşamazdım çok korktum daha sonra gebe olduğumu öğrendim çok şaşkındık çünkü zor gebe kalan biriyim minik kuşumu beklıyorum suan mucizeler var hayatta gerçekten ihtimal bile vermezdim rahim sürekli kanıyor sürekli..
lunaaa Lokumunannesii ben de mucizemizi bekliyorum umarim benim de minik kusum hic ummadigim bi anda sasirtir beni🙏🏻😌cok ilginc seyler duyuyoruz belli olmuyo hic gercekten🤷♀️ben korunmayi biraktiktan sonra hemen hamile kalirim gibi saniyodum ama oyle olmayabiliyomus😌🙈
Bfduam lunaaa evet okudum canım, öyle olanlar olmuş dr a sordum nedenini “rahim temizleniyor” dedi, bu inş bebeğe vesiledir.
lunaaa Bfduam 🤷♀️🙏🏻asi olmadim tek sikinti o simdi cok kararsiz kaldim olsam mi olmasam mi adetim ya simdi asi olayim adet sonuna diyorum sonra hamile kalsam bi sorun olmaz di mi bircok kisi yazdi sagolsun asi olduktan sonra hamile kalmislar ve hersey yolunda simdilik hic bi sorun yok diyolar gerci🤷♀️
lunaaa Bfduam evet gorus birligi yok maalesef cunku netlik yok yeni oldugu icin☹️bi de inanilmaz basim agriyo burnum akiyo hapsuruyorum ve cok halsizim aksilik gibi ne oldu bana anlamadim soguk alginligi gibi 😔umarim gecer hic biseyim yoktu noldu anlamadim hersey ust uste geliyo zaten karisik hersey off😔korona falan degildir umarim😔