cidolila 2baby1moms yarın çatı muayenem var korkuyorumm bebek kanala indiği 1 hafta oldu ama bakalım nasip kısmet
AysezulalGvn 2baby1moms ben 36+6 yım ama bende geldim 😂😂 arada sancı var başka bişey yok birde geçen hafta nst de rahim kasılması çıktı ama bu hafta normale dönmüş sağ gösterip soldan vuran bir kızım olack heralde 😂😂
Parla_ 2baby1moms benim de 37+1 bebiş baya aşağı inmiş ama sancı ve açılma yok. Doktorum haftaya gelebilir dedi
AysezulalGvn 2baby1moms benim de arada var ama bebiş yukarda kaburgalarımla oynuyor midemi tepikliyor 😂😂
2baby1moms AysezulalGvn Benimde geçen sağ taraftan göğüs kafesime ayaklarını bıraktığı için hareket edemiyorum şükür bir kaç güne geçti.🌼
2baby1moms Parla_ dün hastaneye gittim doktorum haftaya yine gel dedi inşallah bu seferki gidişimde doğum çok yakın der
Demojna AyseAte benimki de sağdan sola dönüyor, sağ koltukta sıkıldı sola geçti diye dalga geçiyorum 😂😂😂 dışardan bile öyle belli ki nerde olduğu
rsm_0026 2baby1moms bnmde 37+5 karnım taş gibi agrıo sert nst de sancı çkmıyor 20 lerde hep kanala girmiş bebek ne zmn gelir blmiyorum
Demojna Doğum kolay olsun diye hurma yiyor musunuz, yiyorsanız günde kaç tane? Ben 7yi geçmiyorum. Bir de ahududu çayı diye okudum burda ama o çayı bulamadım aktarda, başka yaptığınız bişey var mı?
Eboti Demojna bende 37+4 bugün Dr a gittim 2cm açıklık var çatı muayenesi yapıp uyarı verdi sabahtan beri adet sancısı gibi sancum ve kasılma var günde 7 tane hurma yiyorum ve 20 squat yapıyorum