Susambebis Al-ed3 ben , idrar yolları emfeksiyonum vardı bu yüzden çocuğum olmuyordu içtim enfeksiyon bitti daha sonra hamile kaldım
canand24 Al-ed3 Merhaba ben doktoruma da sormuştum dene yararı olmasa bile zararı olmaz demişti 😊 denediğim ay değil 1 veya 2 ay sonra hamile kaldım etki etti mi net bilemiyorum o yüzden. Ama umut işte bi zararı da yok dendiği için deneyebilirsiniz
Saadet14 Al-ed3 Bende pko var. Glifor kullanirken sogan suyu da ictim 15 gun sonra bi adet gordum ama oyle boyle degil kist atar gibi ertesi ay da kaldim. Ben sogan suyu mucizesine inaniyorum. Zaten midende reflu yoksa hicbir zarari yok aksine gribe felanda iyi geliyor.
1melisa Susambebis ben içtim hamile kalmak için ama bir faydasını göremedim açıkçası ha birde tamamen uygulamadım belirteyim ama arkadaşımda kist vardı o sırda sogan suyu içti ve içtigi sırada hamile kalmış
muge1661 Canım midem kaldırmadı ben yapamadım, daha farklı yöntemler deniyorum, lipozone marka bir sürü vitamin aldım bu ay bunları denicem eğer bu ay hamile kalırsam ozaman yine haber veririm sana
Al-ed3 Herkese çok teşekkür ederim☺️🤩 bu arada çocuk olmuyor değil çok şükür ki bir sıkıntı yok hamile kalabiliyorum ilk hamileliğim de kalp atışı duyamadigimiz için kürtaj oldum 😔 bu yüzden ekstra korku oluyor haliyle
Minnakkurabiyeveannesi27 Al-ed3 kuzum ben içtim adetin 4. Günü başladım 12 gün boyunca sabah akşam aç karnına içtim ve çok şükür o ay hamile kaldığımi ogrendim 🤭