Nazli_ayar Drarsln Yok bizimki bariz gösterdi bende gördüm erkek olacak Allah’ın izniyle 🤭 sizde görmek istiyorsanız YouTube tan cinsiyet öğrenme videolari izleyin ben öyle gördüm. Ama sizin bebis demkki kendisi gizliyor 😂 yada doktorunuz erken cinsiyet tahmini yapmıştı. İlk olarak kaçıncı haftada söyledi size
Zemzem01 Drarsln bende yasadim bu durumu canim . Sürekli beni takip eden doktorum erkek demisti baska bir hastanede baska bir doktora görün bide o ne diyecek bakalım
Perilisa Drarsln canım kaçıncı haftada erkek dedi sonra kız oldu .. banada 12. Haftamda çıkıntı var bacak arasında %80 erkek dedi ama sanki benim içime değişecekmiş gibi doğuyor
Minammm Drarsln bugün aynısı başıma geldi geçen hafta gittim kız dedi bu hafta gittim erkek dedi psikolojimi bozdu çocuğu ne diye seveceğimi şaşırdım detaylı ultrasonu bekliyorum
Drarsln Nazli_ayar ilk 12. Haftada büyük ihtimal erkek dedi 15+5 de kesin erkek dedi 17+5 kız dedi bebeğim bu kez kendini net gösterdi biz erkeğe alıştırınca kendimizi şaşırdık sonrasında ellerini göbeğine koydu ve asla gösermedi 2 hafta sonra bir daha 😀
Nazli_ayar Drarsln 12 çok erken. 12 de bizde görür gbi olduk. Doktoruma sordum erkek sanki dimi dedim. Bu haftada net bişey diyemem dedi. 16 da kesin olarak söyledi. Yine doğruymuş erkekmis ama sizin gbi bir durumla karşılaşmak istemezdim tabiki. 😂
Drarsln Bence de tüm detaylarını görüp bunu saklaması 😀😀 eşim erkek istediği için ve erkek dedikleri için ister istemez bi tuaf oldu dr bu haftalarda testisleri görmem gerek ama görmedim ve eliyde kapattı deyince arada kaldık 😀
Drarsln Erkek kıyafetleri aldık hep ama ben rüyamda hep kız gördüm hatta kız ismi bile söylendi kulağıma çok enteresan nasip sağlıkla olsun da önemli olan o
Drarsln Zemzem01 olabilir aslında ama bu heyecanlı bekleyiş hoşuma gidiyor nereye kadar dayanabilirim bilemeyeceğim 😀
Minammm Zemzem01 aynısı benimde başıma geldi bugün detaylı ultrasonu mu beklesem yoksa başka bir doktora daha mı gitsem çok kararsız kaldım
Perilisa Çoğu kişide erkek erken belli oluyor kolay kolay değişmez diyor ama ben hep rüyamda kız görüyorum nedense kafamı kurcalıyor 😂
Drarsln Perilisa bende hep kız gördüm rüyamda o yüzden ilk erkek deyince şaşırdım. 12. Haftanın içinde büyük ihtimal erkek dedi daha sonra 15+5 de kesin erkek dedi. 17 hafta içinde de ben sormadan kız dedi şoklardayım
Zeynep09 Drarsln canım 15. Haftada kesin erkek dediklerinde pipisinin olduğu resim falan vermediler mi yani pipiyi gördünüz mü
Minammm Perilisa ay sormayın ya valla bende anlayabilmiş değilim kızım kızım diye seviyorduk alışmıştık şimdi oğluşa da yazık ilk o coşku olmadı kızdaki gibi tabi detaylı ultrasonu bekleyeceğim yine de
Drarsln Perilisa kesin erkek dediğinde durumuşuz bacaklar aşağı doğruydu ve net göremedi ama erkek erkek demişti. Bende kendimi alıştırdım bu hafta sormadan ben ayak parmak ve topuğunu gösterdikten sonra bu da kızlık organı dedi ben şok
Yagmurdgdgn13 Drarsln kaç haftalıksınız acaba 14 haftadan önceki tahminler genelde yanlış oluyo da bana da ilk erkek dediler sonradan kız dediler su an 21 haftalık kesin kız ☺️
Ayseyldrmx Drarsln bende hep kız dediler 37 haftadayım erkek diyorlar hastane çantam kız için hazır 🤗nasip
Minammm Ayseyldrmx ya şaka gibi ya nasıl olur böyle bir şey inanamıyorum zaten hamileyiz hormonlar alt üst birde böyle şeylerle uğraşıyoruz ben 1haftada değişen cinsiyete alışamadım sizi düşünemiyorum bile
Ayseyldrmx Minammm hiç sorma, bide çevrenin sorup durması bişe de diyemiyorum bazen artık sıktığı için sürpriz diyorum bilmiyorum, gönlüm hep kızdan yanaydı hamileliği ögrendiğimden beri sonra kız dedi doktor ee şimdi erkek görüyoruz diyorlar kalakaldım 🥺