AseLenaMom 37.haftamız bu gece bitiyor 🙄 yeri iyice daraldıği için her hareketi canımı yakmaya başladı olduğum yerde irkiliyorum sanki içerden tırnağıylada çiziyor hanımefendi sizde de oluyor mu tırnaklama hissi ?? 🤣 kaburgam kırılacak diye korkuyorum neyse ki son 1 hafta 😅😅🌸🌸
rabiagucer03 AseLenaMom biz sizden küçüğüz ama inanın o tırmaklama hissi bizdede var 30+3 üz diyorum ya iç organımı bi yerime falan mı takıldı yada tırmıklıyo mu 😂 uyumak hak getire zaten bel ağrısı belden aşağı komple yel giriyo mahvetti beni 😂
_anneadayi AseLenaMom Benim de 37. haftam yarın gece bitiyor, benim kızım da baya sert darbelere başladı yazık sıkıldı artık yavrum ☺️ Son bir haftam yazmışsınız, sezaryen tarihi mi aldınız? Biz beklemedeyiz bakalım ne zaman gelmek isterse 😇
AseLenaMom ilyesta Oturmama bile izin vermiyor hemen Ya totosunu ya da ayaklarıyla ittiriyor 🙄 karnımı delip çıkıcak diye korkmuyor değilim 😂
AseLenaMom rabiagucer03 Hahhaha🤣 ben sağımdan soluma dönemiyorum artık okadar ağırlaştım sancılar bel ağrıları kasık ağrısı inanılmaz dünde nişanım geldi zaten zamanında gelsin haftaya doktorumuz şuan izinli çünkü 😂
AseLenaMom _anneadayi Hayır normal doğum benim durumum biraz farklı 33+3′ten beridir 1 buçuk cm açıklık ile erken doğum riskimden dolayı bebeğim riske girebilirmiş daha fazla bekletmeye gerek yok bundan dolayı bekletebildiğim kadar beklettik dedi pzt babacı ve kalp atışı çok yüksekti cuma nst çekilicem duruma göre erkende olabilir olmazsa haftaya perşembe suni ile doğumum gerçekleşecek 🌸
Benimbebegim AseLenaMom hayır tek sizinki ve benimkini kasdettim kuzucuklar olarak öyle anlaşılacağını düşünmemiştim 🤭 kusura bakmayın 🤭
AseLenaMom Benimbebegim Ay bende ikiz zannettim 😂😂😂 güldüm bu duruma şuan yanlış anlaşılma siz kusura bakmayın🙄🌸😂