Aslisila Kızlarrrr bakalım önce kim doğuracak ben galiba doğuramıcam gibi hissediyorum göbeğim kendinden geçti [url=https://www.hizliresim.com/lqnx8wv] 😅
Zelsonr Aslisila Kaç haftalıksın canim. Ben 38+3 teyim ve umudum yok gelmiyor bizimkinin yeri iyi ondan sanırım🤷😔 Nişan su sancı hiçbişi yok maalesef 🤦
Aslisila Beklenenhuzur çatlamadım ama içim çatlıyor sanırım 😅 keşke dışıma çatlasaydı diyorum içim acıyor resmen
Nazmila1978 Beklenenhuzur sizin cinsiyet erkek mi, çatlak kız bebek te görülmez, erkek bebek genelde çatlak oluşturur
Aslisila Nazmila1978 evet kız ama arkadaşımın da kız olduğu gibi çatlak yapı meselesi kollajen miktarı bence etkiliyor
bebisim-_00 Nazmila1978 benim kız inanin harita gibi hatta mideme kadar çatladim çok üzülüyorum 😖 nasıl geciricem ben o çatlak izlerini vazelin kapatmada ise yarıyor Muş diyorlar doğru mu acaba
Beklenenhuzur Nazmila1978 evet erkek :) çok da büyümedi aslında karnım evde hep yağlı gezdim ama yapacak bir şey yok gerçekten elimden geleni yaptım. Kabullendim artık😄
Nur06sena Nazmila1978 valla doğru erkek benimki çatlamayan Bi kafam kaldı 🤯 Ama 2 kız kardeşiz annemin hiç çatlağı yok 😫
Asellinaanesi Nazmila1978 Benimki kiz bebek bacaklarım koltuk altlarim göğsümün orası göbeğim harita gibi oldu 🙊🤦♀️
Zeynep69 bebisim-_00 bende aynı durumdayım bir çözüm duyarsanız banada söyleyin lütfen gördükçe canım sıkılıyor 😪
BurcuArslan bebisim-_00 ilk gebeligimde vazelinlevyasadim resmen ama çok çatladım hatta 3. Gebeliğim iki ve 3te çatlaması ilkte olan çatlaklar gerildi vazelin ise yaramıyor bence
Buseylul Ben 31 haftayim suan bu kadariz 😅 Keske bizimde oyle olsaydi. Ama hic catlamam falan yok sadece gogus altindan bikini bolgeme kadar siyah cizgi var 🥺
bebisim-_00 Zeynep69 sizde bana söyleyin ☹️ benimde canım sıkılıyor gördükçe zayıflasak bile doğumdan sonra izler.kalici hatta buruşuk bir görüntü oluşturacaktır muhtemelen sanki sıcak su dökülmüş gibi deriye
Buseylul Gstm insallah anneme benzerim hic catlagi yok ne bende ne kardesimde . Kardesim annem 41 yasindayken dogdu hicte bisey surdugunu bilmem insallah onun kadar sansli olurum
Aslisila bebisim-_00 dilanpolat diye biryer var ben bacaklarımı oraya yaptırıcam çatlak düzeltiyorlar