Cisem Devlet hastanesinde sezeryan ameliyati ücretlimi bilgisi olan arkadaşlarım beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
kubranur58 Cisem cerrahpaşa tipta ödüyorsun canım çapa da da ama kendi isteğinle olursan oda cok ufak fiyatlarda
Sevde123 Hayır sezeryan ücretli değil ama çok çok zor bi durum olmadığı sürece keyfi sezeryan a almıyorlar asla
damlaikan Sevde123 İstanbul’da istinye devlet hastanesi alıyor 😂 onlar da normal Doğum yapmıyor hafta sonları ve mesai saati dışında ebe Yokmuş o yüzden sezaryan yapıyorlar genelde tutturabilirsen ne ala
tuubadem Sevde123 bnm ilki sezeryan özelde oldum ikincide gitsem devlete sezeryandan sonra normal şçin zorlarlar mı acaba yoksa direk gğn verirler mi sezeryan için
Cisem Sldaygn ben 35+4haftalik hamileyim bebeğim oturur vaziyette doktorum sezeryan dedi iri bir bebek olacağını söyledi kafama takıldı ücret varmı diye benim zorunlu olucak sezeryan
Sevde123 tuubadem o konu hakkında bilgim yok ama arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla ilki sezeryan olduğu için direk yine sezeryan yapiyorlar