Asdfjsjdkks bsra46 canım ben 19 haftalıkken geçirdim ağır grip gibiydim doktor ilk pozitif çıkar çıkmaz muayeneye git demişti gittim ve 3 gece yatışım olmuştı serumlarla falan toparlanıştım. Kanda crp yüksek çıkmıştı. Bence sende gitmelisin geç bile kalmışsın.
bsra46 Asdfjsjdkks ah keşke en başında gelseymisim bende. 8. Gün geldim crp yüksek bende bide D-dimer pıhtılaşma çok yüksek antibiyotik veriliyor 3 gündür hastanedeyim inşallah bir iki güne çıkarım daha iyi hissediyorum kendimi
Nazo1212 bsra46 çok gecmis olsun canım bende 9.cu gunumdeyim nefes darlığı başladı onun dışında biseyim yok gibi 38 haftalık oldum napcam bilmiyorum doğum sancilarimda var
Asdfjsjdkks bsra46 toparlarsın canım benimde aynı o şekildeydi. Ekstra kan sulandırıcı vuruyorlar sana da değil mi? Ben hastneden çıkınca 10 gün oksopar kullandım daha da kullanmıyorum atlattım şükür "
bsra46 Nazo1212 çok geçmiş olsun sizede benim 11. Gün bugün. Keşke en başında gelseydim kadın doğum sürekli ultrason ve nst ile kontrol ediyor kan sulandiriciyi günde iki defaya çıkardılar öksürügum daha iyi oldu. Sizin haftanızda büyükmüş ben 34+4 um bugün