Berfinyazkent Hanımlar Diyarbakır da oturuyorum hiç bir devlet hastanesinde randevu yok ne yapacağımı bilmiyorum 28+4 ve hala cinsiyeti bilmiyorum 🤦
Duy_gu Berfinyazkent randevu bildirimini aç canım gelir sana bildirim bide çok çok erken gidersen veriyor lar sıra ankara da öyle
Ezom Berfinyazkent canım biraz bekle ayın 1 de randevu acılır bide alacaksan mustafa yavuza al bende d bakırda yaşiyorum dün akşam acıldı randevu hemen kapandı zati
KadersizMelek Berfinyazkent eee bu haftaya kadar naptın, bir sürü test tahlil vs oluyor. Bebek mi göstermiyor cinsiyetini. İmkanın varsa özele git
Bir_tospik_beklerken Berfinyazkent uygun özel hastanelerde var diye okumuştum tabi bu haftaya kadar hiç gitmedin mi? Bi çok test oluyor çünkü? Yada sağlık ocağı takibin olmadı mı aşı için vs? Ayrıca acile gitsen bile bakıyorlar ultrasonla gerekirse hemen seni yönlendirirlerde
Busrabalta Berfinyazkent ben istediğim her bakiye alabiliyorum bildirimlerini açman yeterli doğum hastanesinde narin hanım var çok memnunum