edaa_14 Kızlar bir buçuk hafta önce korunmasız ilişki yaşadım ve o günden beri arada kasık ağrım oluyor bazen batma yada kramp gibi bu gebelik belirtisi mi sevinmeli miyim adetime daha bi hafta var benim gibi yaşayan var mı 🥺❣️
annesinin_beybisi edaa_14 gebelik belirtisi ama tek bir belirtiyle olmaz canım test yap birkaç gün sonra
greybrde edaa_14 benim adet tarihim geçti 9 gün kasıklarım öyle ağrımışrı ertesi günde hem testte hem idrarde öğrenmiştim
edaa_14 @annesinin_beybisi tamam teşekkür ederim 🙏🏻 bende bi kaç gün sonra düşünüyorum yapmayı inşallah pozitif çıkar 😍❣️
edaa_14 @Duy_gu aaa olabilir o zman yarın eşime söyler bi tane aldırırım ertesi gün de yaparım canım ❣️😍
Duy_gu edaa_14 aynen ama ümitsizliğe kapılma ben neredeyse iki günde bir test yapıyordum 😅😅adetten 10 gün sonra öğrendim gecikünce
edaa_14 @Duy_gu anladım geç döllenme olabilir o zman belki bende de öyle olabilir kadınız işte şimdi çıkmazsa umut ediyorum diyorum belki geç döllenmedir 😂😂
edaa_14 @greybrde anladım canım ❣️ benim de işte arada hareket ederken kramp gidiyor ağrı falan adetime bi hafta var erken test yapcam bakalım ☺️🌸
edaa_14 @Duy_gu olur kuzum zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum olmazsa vardır bi hayır diyorum valla ☺️☺️
-FG- Kızlar benim de belime kramp giriyor 2 gündür çok kötü oluyorum eğilemiyorum kalkamıyorum bata 4 gün var önceden böyle olmazdı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba böyle beli ağrıyan var mı
Duy_gu -FG- benimde yakınken ağrılarım vardı adete olabilir canım sende test yaparsın günün geçerse olmazsa
edaa_14 @-FG- sadece bel ağrısını bilmiyorum da benim kasığımdan belime vuruyordu arada sende de öyle bişeyse belki belirtidir test yaparsın canım ❣️
-FG- edaa_14 2 gün önce kaset test vardı elimde dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı bide erken gebelik testi yapayım o zaman
Bfduam edaa_14 canım bugün daha çatlama oldu, erken olmaz mı ne dersin, seninde o günlerden beri mi var.
edaa_14 @Bfduam evet ağrı oluyor arada o zamandan beri bazen kramp gibi oluyor belime vuruyor falan 😏