Mmeelliikkee AysezulalGvn tam olarak aynıyız sadece bize pazı demişler😂 36+6 kalan 22 🌺 ama 40 doldurmayı beklemez inşallah şöyle 3-4 ekim gibi gelse en fazla 38-39 olsa çoook uzun geliyor sanki geçmiyor günler kavuşalım artık ♥️
AysezulalGvn Mmeelliikkee bize geçen hafta pazı dediler 🤭 aslında farklıda olmaması lazım ama anlamadım 😅 ve evet bende 14 ekime kadr beklemek istemiyorum 4-10 ekim arası gelse keşke tabii sağlıkla huzurla kolaylıkla 🥰🥰🥰
AysezulalGvn Meryem01010 az kalmışşşş zaten şunun şurasında ekime ne kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz tüm anne adayları 🤭🤭
esmerrmm AysezulalGvn ben bide annemlerde kaliyorum nolur nolmaz diye ama bebisten ses seda yok gelesi yok heralde ben 40 ı görücem gibi 😅 ah be cocum nolur 9 ay 10 günü sonuna kadar kullanmasan 😁
AysezulalGvn 2baby1moms ayy maşallah aramızda 1nhafta falan var sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah 🥰😇🤲👶🏻💗
minikprensimmmm1234 AysezulalGvn Bende korkuyordum canım da hiç buradaki yazılanlar gibi geçmedi kolaydı 🤭
AysezulalGvn minikprensimmmm1234 ay ben hiiiç okumadım kafamda korkarım iyice diye 😂 stres yapmamaya calısıyorum bakalım 😂
AysezulalGvn nese_12345 ayy böyle sizlerin sabırsızlıklarınızı mutluluğunuzu okudukça bnde heyecanlanıyorum buradan 😂 sağlıkla kavusun inşallah 💗🤲🥰😇👶🏻
esmerrmm AysezulalGvn 😳 okadar hafta bebek icin tehlikeliki normalde doktorlar beklemez hemen doguma alır. Ben hurma yemeye baslim belki bisey olur 😄
AysezulalGvn 22anne33 tek haneli sayılara gelinmiş artık sabırsızlık had safhada olur 🤣 sağlıkla kavusun inşallah 😇👶🏻🥰