AysezulalGvn Dilekyakan maşallah minik oğlunuza annesine kavuşmak için sımsıkı tutunmuş size 🥰🤭 inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kavuşturur 😇👶🏻
minikmucizemmm65 AysezulalGvn 36+5 aşırı bel ağrısı yaşıyorum 10 dk ayakta dursam.. sizde de öyle oluyor mu? Birde doğumun yaklaştığını düşündükçe kalbim çarpıyor 🙊
AysezulalGvn minikmucizemmm65 belden ziyade arada sırt ağrılarım oluyor benimde ve doğum korkusu çok yaşıyorum rüyalarıma giriyor sürekli hem kavusmak istiyorum ama hemde korkuyorum 😂😂
Bebiscann AysezulalGvn 35+5 den selam😍 Şafak 16 dedi doktorum bu gün hayırlısı bakalım sağ salim gelsin minikler ☺️🥰
AysezulalGvn Zelsonr ahhh koklamak dediniz beni benden aldınızz o mis kokusunu içime çekeceğim günü sabızsızlıkla ve arada gözyaşıyla beraber iple çekiyorum sağlıkla huzurla kavuşalım yavrularımıza 🥰🤭😇👶🏻
tugbakaragul AysezulalGvn evet bu zamana kadar nasıl geldi bilmiyorum ama sanki bundan sonrası hiç ilerlemiyor. 😊 2 haftadır 35. Haftadayım sanki😅
AysezulalGvn tugbakaragul ay evet sormayın yaa ben aetık haftalarda şaşırıyorum kaçıncı haftadaydık acaba hala mı 34 hala mı 35 diye diye 36 yı devirdik ama bundan sonrası gerçekten geçmiyor 🥴🤣
AysezulalGvn kirpapatyasiii ayyy okurken heyecanlandım 🙈 sağlıkla kavuşun minik incinize inşallah 😍👶🏻
AysezulalGvn Xxaa veee sonunda 1 aydan az kaldı diyebileceğiniz günlere geldinizz 🥳😅 sağlık ve huzurla kavuşalım inşallah 🥰
Aybuss Bugünn kontrole gittim kızlar bebek kanala inmiş ekime kadar bebeğin içerde durması gerek dedi 🙄 iş yapmak yok dedi 35 haftalığız
Busraya Aybuss aynı durumdan dün konu açtım bende. 35haftalığım bebeğin kafasının çoğunluğu kanaldaymış doktor yürüme yat vs dedi heran gelme ihtimali var yani size neler dedi
AysezulalGvn Aybuss banada geçen hafta oldu aynısı bu hafta gittiğimde geri çıkmış yukarlara aorun yok dedi doktoeumuz pek geziniyorlar bu bebişler içerde inşallah vaktinde sağlıkla huzurla kavusun 😍😇👶🏻
AysezulalGvn Aysel0707 sivilce gibi şeyler hamilelikte oluyor ya belki öyle birşeydir en kısa zamanda geçer umarım 😇🙂
Bbbkkk AysezulalGvn yaaa bende öyle 😀 her gece rüyamda doğum görüyorum bizim de son 30 gün sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza♥️
AysezulalGvn bebisim-_00 ayyy çok az kalmıss çok heyecanlı 🤭 sağlıkla huzurla kavusun mis kokusunu doya doya çekin içinize 🥰😇👶🏻
AysezulalGvn Gokce_21 nasıl heyecan vardır şimdi sizde 🤭 hoş tüm annelerimizde var heyecan ama yaklaştıkca daha bi heyecanlanıyor insan 🥰
Kara1833 35+3şafak belli değil doktor amcamız sezeryan için 1 ekim 8 ekim arası yapabilirim riske atmam dedi