Senasuu Tüp bebek için ilaç raporu çıkaranlar yardımcı olabilir mi ben üniversite araştırma Hastanesi’nde rapor çıkaramadım özel merkzde tedavi görüyorum benim durumu yaşayan varmı nereden cikaricam
Senasuu Elbet-birgun-kavusacagiz Evet İki aşılamam var üniversitesi Hastanesi’nde bir başarısız tüp bebek denemem var 5 yıllık evliyim fakat rapor cikaramadim
Elbet-birgun-kavusacagiz Senasuu ozamn raporu doktorunuzun istemesi lazim doktorunuzla konusun rapor istiyorum diye
Senasuu Elbet-birgun-kavusacagiz Aslinda gittiğim klinik ünv hastanesinden çıkarın dedi o yüzden gittim onlarda dış merkeze vermiyoruz dediler acaba başka hastane verirmi bilmiyorum ki
Elbet-birgun-kavusacagiz Senasuu onu bilmiyorum canm benm doktorumda ozel klinikteydi ama devlet hastanesininde doktoruydu biz o sekil cikartmistik.
EsrSvm Senasuu Evet kuzum malesef bir kaç araştırma hastanesi yapıyor bunu raporlu istersen kendi hastanelerinde yapma koşulu sunuyorlar dışarı vermiyorlar raporu.Benim hastanem de öyle 🤦🏻♀️ Sgk arayıp sor istersen hastane böyle birşey yapabilir mi diye
Senasuu HHhhK Canim bütün şartlara uyuyorum 28 yaşındayim ama baska şehirde tüp bebek yapcam diye veremiyorum ilaç raporu dedi
HHhhK Senasuu cok ilgincmis gercekten benim oyle bi durumum olmadi yani ozelde yaptirtmadim ama cok sacma gercekten peki tekrar bastan mi baslamak lazim rapor cikarmaya yoksa ozelde hic rapor gecerli degilmiymis bayada pahali tutar dimi raporsuz