EmineYaprakDgn Oğlumun adını yamaç koymak istiyorum ama sizce nasıl ? yanına bir isim daha arıyoruz ne uygun olabilir yardım lütfen !?!
Patito__ EmineYaprakDgn yamac hos degil bence ama sen seviyorsan koy tabi cok yeni yetmelerin koydugu isim gbi geliyor bna kucuk yaslarda bole hemen derlerya ayy harika isim falan buyuyunce nefret ederler
Yonca88 EmineYaprakDgn içinize ne siniyorsa onu koyun. Çocuk her yaşta isminin anlamının altında ezilmesin. İsminin sorumluluğunu yaşamasın. O kadar isim düşündük eşim Bulut olsun dedi içim ısındı şimdi ne zaman bunalsam gökyüzüne bakıyorum içim açılıyor 💙☁️
deletedmom351 EmineYaprakDgn Canım hevesini kırmak istemem ama bende pek sevmem bu tarz isimleri ama rüyanda görüp koyduysan vardır bi hayır ama sadece yamaç cidden olmaz be 😂
Pelincekin EmineYaprakDgn Göktuğ, Eymen, Çağan,Çınar,Tuğra benim hoşuma giden erkek isimleri canım ama Göktuğ ve Eymen favorim😊
Patito__ EmineYaprakDgn yani anlami guzel olan isimlerden sec bence yamac dag deniz degilde daha anlamli internetten erkek isimleri arastir anlamlarina bak birdunya var tabi sen icinden hangisini koymak geliyorsa onu koy onemli olan senin sevmen
EmineYaprakDgn Patito__ cinsiyet belli olmadan önce rüyamda o ismi koymuştum cinsiyet belli olunca o ismide görünce rüyamda ona istinaden demiştim tamam teşekkür ederim 😊
Patito__ EmineYaprakDgn ruyada koyduysan koyuyor cogu kisi ona biraey diyemem o boyutunu bilemiyorum cnm yanina bir isimle kullan ozman sen blirsin yani 😂
EmineYaprakDgn deletedmom351 rüyaya bağlı kalmak gerekir mi bunda da var mı bir hayır bilemedim 🤷♀️? Ama yanına hiç isim uymuyor bulamadım fikrim her an değişedebilir 🙃
deletedmom351 EmineYaprakDgn Fikir vermek gerekirse Ahmet’in Mustafa’nın Ömerin Alinin suyumu çıkmış 😂😂 Nedense ben eski isimleri şimdiki ponçik isimlerden daha çok seviyorum oğlumun adını da Mehmet yağız koydum o yüzden 😂 Canın ne istiyorsa artık 😘
esmgns Eşimde Yamaç çok istedi ben pek ısınamamıştım bu isme ama ona yakın bir ismi tercih ettik tek harf farkla Yaman olsun dedik 😉