Ygzalp_16 Aysezey önümüzdeki hafta kontrol de isteyelim demişti dr bakalım tansiyon sınır inşallah şeker de çıkmaz ya
Kumru_ Esmakoksal merhaba birşey sorabilir miyim. Ben 28+2yim bebeğim 1200 gram sizce yeterli mi? Geri kalmış diyenler oldu da
Esmakoksal Kumru_ https://resimyukle.io/r/K7bSlrpKb3 merhaba canım ben hep bu çizelgeden yola çıkıyorum bence bebeğin kilosu iyi gözüküyor
Aysezey Ouzc evt o biraz geriyo ama sanırm çözümü buldum. Dün gece baya bi gevşeme nefes egzersizleri yaptm. Çokta dua okudm süt içip yattım. Bi tık daha rahattıım o yüzden.öneri olsn. 🤷🏻♀️
ogretmen_anneee Aysezey 27 oldum bizde bebeğim makat geliş sürekli poposunu kasıklarıma dayıyor canımı acıtıyor 🤦🏻♀️ Cuma kontrolüm var inşallah sağlığı kilosu yerindedir . Geceleri kramplarım oluyor magnezyum aldığım halde bacaklarım kasılıyor bebeğim sürekli toplanıyor canımı acıtıyor ve geceleeerr harammm olduu uykular yok 😂
Aysezey ogretmen_anneee makat geliş daha son haftalara doğru çok değişir döner diyolar ama bilemedm.bende gidicem inşallah cuma bi doktora inşallah hepsi sağlılklı ve iyidr. Hayrlı haberlerle gelin 🌼😎😊
annesi_ 28 haftalık olduk kızımla çok şükür 2 haftadır nefes darlığı burun tıkanıklığı yaşıyorum sprey verdi doktor onu sıkıyorum burnuma yoksa geceleri hiç uyku yok sıfır bide ağlamalarım oluyo arada kaygı bozukluğu endişe stres doğuramama düşüncesi herşey var valla çok fena inşallah geçer ne diyim yoksa kafayı sıyırcam bu kötü düşüncelerden mümkün olduğunca yanlız kalmayın derim ben kaynanama indim aynı binada oturuyoruz yanlız kalınca eve sığamıyorum ağlıyodum durmadan şimdi biraz daha iyiyim konuştukça içim açılıyo hamilelik psikoljisi çok fenaymış ilk hamileliğim Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Calisananne25 Aysezey 26+0 bugün itibariyle. Birkaç gündür bende de uykusuzluk var geceleri ara ara uyanıyorum tekrar uykuya geçemiyorum. Uyuduğum zamanlarda da dalgın değilim hep tetikteyim sanki yarı uyanık gibiyim. Yoruyo bu durum 😒
Fk_noire Aysezey 27. Hafta Yorgunluk, nefesin yetmeme hissi, uyku, bazen bel ağrısı, endişe ,kaygı, ateş basması hissi de oluyordu biraz hafifledi gibi.