Mervetea-66 Merhaba. 36. hafta 3080 gr ve FL 74,9 mm boyunu hesaplamak için 7 ile çarpılıyor diye biliyorum. 52,5 cm oluyor bebeğim.Sizlerde durum nedir bu haftada olanlar?
Dilekcnkn Mervetea-66 Benim geçen hafta zayıf kalmıştı 2246 kiloydu bu hafta 300 gram almış 2569 olmuştu 46 cm
Dilekcnkn Aysel0707 Evet 36 haftalığım malesef az bu hafta alması gereken miktarı almış ama geçen hafta almamıştı
Mervetea-66 N-h-e123 Hayır yapmadılar. Başı yerleşmiş dedi ama zaten genital bölge kemiklerimde bir ağrı vardı. Başından dolayı imiş.
N-h-e123 Mervetea-66 merhaba şimdi geldim kontrolden 2700 kilosu 48′de boyu haftya yine çağırdı her hafta kontrole 😊
Babybella Dilekcnkn 3 hafta içinde dogursaniz 3 kiloyu geçer. Az gibi gelmedi bana sizin. Ayrıca 2500 kg üstü normal sayılıyor.
Bilgeee58 Dilekcnkn az değil mi deyince insanlar zevkli mi alır ya sanki kendi elimizde sinir oluyorum 😂
Dilekcnkn Babybella Şu an çok şükür 2500′ü geçtiysek benim için sıkıntı yok ben sadece zayıflığından dolayı güçsüz düşmesin istiyorum yumurta, muz falan yiyorum birde ilaç verdi doktorum haftalık alması gereken gramı aldı inşallah sağlıklı olsunlarda kilo alınır 😊
Egulii Bizimde 34 haftalık olduk kilomuz 2.300 grm bebek için bende kilo aldırıcı birşeyler tuketmek istiyorum tavsiyesi olanlardan bekliyorum 🤩