BlntMerveBayhan Merhaba kızlar benim yüzümdeki sivilce ve lekenme olmaya başladı ne yapmam gerekir ...😔
ErvaVeBebegi BlntMerveBayhan ben 10+3 haftaligim ve cenemde ufak lekeleme var kahve gibi ve anlimda bi iki sivilce 😫 desenize yolun basindasin sen daha neler bekliyor seni diye 😳😳
Sonaybaycin BlntMerveBayhan canim malesef beniö hamileligimde de olmustu dalinle yıkamak iyi geliyordu sivilcelere ama hic bisey tam gecirmiyor 1 ay önce dogum yaptım ve hepsi gecti yani sabretmek gerekiyor🙏🏼
aon9161 Merve17 bendede olmuştu kızarıklık alerji gibi hic bir krem fayda etmiyordu yüzüne hic bisey sürme makyaj yapma bepanthol yüz kremi sür.. benim yüzümü bir günde topladı hemen
Merve17 Kevser112 ne olduğunu bende anlamadım kan hapı kullanıyorsan ondan olabilir diyorlar genelde ilacın yan etkisi olarak birde ateş basıyor kızaran yerlerimi benim yanıyor resmen
BlntMerveBayhan Merve17 aynen canım Demir hapı kullanıyorum ondan olabilir mi acaba aniden sıcak basıyor sonra geçiyor hepimizde başladı herhalde
Sayrkann DonatAysegul iki yanağımda küçük küçük oldu bide erkek annesi guzellesiyor diyorlarkülliyen yalan 🤔
Pinaryyim Yüzüm çok solgun leke yok Sivilce yok amaa sapsarıyım ve suratım çok çöktü kızım oluyo. normalde yüzden kilo alıp veren biriyim 3kilo almama ragmen yüzüm çok çökük.
Pinaryyim BlntMerveBayhan bilmiyrm suratım öyle olunca kndimi çok kötü hissediyrm sürekli makyaj yapmak istiyrm ama öylede rahat edemiyrm napcam bilemiyorum🙃
BlntMerveBayhan Pinaryyim bende öyle canım eşim sürekli laf çarpıyor bende makyaj yapmadan dışarı çıkamıyorum artık