merri07 Uraz_momy belki hissetmiyor olabilirsiniz.. ben 36+2 yim, bugün NST’ye girdim. Çok minik sancılar çıktı ama ben hissetmiyorum 🤷♀️
cidolila _anneadayi süper pozitif düşünceniz maşallah 🧿 denileceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏 o kadar haklısınız ki gerçekten öyle
Emsare 39+1 olduk. O kadar çok yalancı sancım var ki bence doğum olsa da anlamayıp evde doğurcam ben 😂 düzenli gelip kayboluyor çünkü ya
Damlasaygin Emsare bende aynenn o durimdayim iki kere galiba doguruyorum diye gittim ama yalanci sanciymis en son o kasilmalar can yakisci olmaya basladi bende aynen korkmasam evde kalacam bu gidisle
Pinar2253 28 haftalık ikizlere hamile olup yalancı sancı sanıp doktora gittiğimde gerçek sancı olduğunu öğrendiğim sancılardır😔
Hamilebayan41 bebisim-_00 bende 36+4 haftalik suan. Sezeryan olunamaz bende ama doktor 39 a kadar bekleyelim dedisanirim ekimin 10 una geliyo ama tabi belli olmaz 🤗
Glsm48 Bebekinannesi sertleşme nasıl oluyor ? Bende de karnımda var ama bebek kastırıyor sanıyorum onun hareketi itmesi diye düşünüyorum o da mı sancıya giriyor . Kasıkta değil ama göbekte
prensesannesiiiii Melimom2118 bende bazen adet sancısı gibi sancım oluyor belım ağrıyor sonra bazen miğdeme kramp giriyor sanki bunlar ne oluyor ılk hamılelığım olduğu ıcın bazı seyleri anlamıyorm🙄🙂
Melimom2118 @prensesannesiiiii muhtemelen yalancı sancılardır ama çok fazla kasılma ve geçmeyen sancılarınız varsa muhakkak doktorunuza sorun nacizane bir fikir 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeginizi 😊