annesinin_beybisi kızlar hamile değilim yani doğum sonrası için değil bu hazırlık . misafir cagiricam ama hep mayalı poğaça kısır ıslak kek falan yapıyorum biraz değişik ama çok da uğrastirmayan tarifleriniz var mı bir tatlı bir tuzlu bir de salata , meze tarzı birseu 😊
Prensesiminyolculugu annesinin_beybisi acılı ekmek tavsiye ederim çok pratik ve çok çok lezzetli bir tariftir 😌
Yagmur00 annesinin_beybisi kostebek yap canım muhallebi lı visne li tatlı yap canım valla aklıma gelmiyor canım kurabiye falan yap
annesinin_beybisi Prensesiminyolculugu sarımsaklı ekmek düşünmüştüm ben de acılı ekmek daha farklı birseu sanırım 😊
Bebegimi_beklerken563421 Kurabiye yapıp koyabili4sin kenarına doğumdan sonra hemencecik elinin altında olmuş olur sana da kolaylık olur hem kurabiye öyle hemen bayatlayan şeylerde değil
Prensesiminyolculugu annesinin_beybisi mayalı hamur yapıyorsunuz süt şeker tuz maya un sıvı yağ ılık su ile dinlendirip borcam yada tepsiye yayiyorsunuz isterseniz yuvarlaklar halinde de şeker verebilirsiniz fındık lahmacun büyüklüğünde sonra üzeri için iki tane orta boy soğan biber salçası susam kekik kimyon karabiber pul biber çok az tuz ve sıvı yağ ekleyip karıştırıp hamurun üzerine eşit şekilde dağıtıyorsunuz ve pişmeye 👍😍
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi bol eksili sehriye salatasi 🤤🤤asiri canim cekiyo size onereyim cok severim🤣🤣🤣🤣
annesinin_beybisi Elbet-birgun-kavusacagiz evet bu da aklımda bunu yapabilirim salata olarak peki tuzlu birşey ve tatlı, kurabiye haricinde doyurucu birşey olmalı 😊
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi elmalı kurabiye, patates salata, pacanga boregi, sehriye salatası, kedi dili tramisu, sigara boregi Guzel bi 5 cayi menusu cikarttim size😂hem doyurucu hem guzel🤤🥰
annesinin_beybisi Prensesiminyolculugu bunu biliyorum bugün misafirliğe gittim orda yedim ama arkadaşı bu sefer de ben davet edicem aynı ikram olmasa iyi olur sanki😊 teşekkür ederim yine de💙
Hilal-95 annesinin_beybisi börek sarıp buzluğa atıcam kurabıye felan sarmada sardırıcam anneme🤣 buzlukda saklıcam biri gelsin çok istemiyorum ama gelenede mecbur ikram edicez artık🤣
annesinin_beybisi Elbet-birgun-kavusacagiz teskkürler 😁😀 paçanga böreği olabilir acaba muhallebili etimek tatlısı yapsam nasıl olur😊
Elbet-birgun-kavusacagiz annesinin_beybisi ayy oda guzel olur😊yaa ben galiba aciktim hersey guzel geliyo😂
1dilaraca annesinin_beybisi yeşil mercimekli haşhaşlı bükme yada diğer adıyla ağızlı açık yapa bilirsin yanına küçük mufin kalıplarında pop kek yapa bilirsin kıymalı makarna bide 🙃🥗