Makskala 17 haftalık hamileyim az önce içimde balık kıpırdaması gibi bişey oldu acaba bebek hareketimi. Ağladım ağlıycam sanırım 🥲🥲 ama birazda açtım acaba miğdemden mi geldi o kıpraşma anlamadım. 1-2 dk ara ara oldu öyle balık yüzüyo gibi içimde
Pinarrsu Makskala cok yenisin daha suan, bagirsak.hareketleriyle karistirabilirsin.. Dinlenir pozisyonda.genelde seyirme gibi hissedebilirsin gibi. :)) Biz 35.haftadayiz, sigmiyoruz artik hic biyere tekme.yumruk tepiklerr bitmiyordu :)
Zelsonr Makskala Sen birde son haftaları gör canim. Artık etin acıyor düşün 😂😍 Şuan 38+3 haftadayım inan ki uyku yok hareket yok öyle bir dönüyor vuruyor ki anlatamam😂😂
Zelsonr Makskala Aynen valla. Çok güzel ama bir o kadar da zor😔 Bian önce hayırlısıyla kucağıma alıp koklamak öpmek sevmek istiyorum 🤲😍
1425 Pinarrsu Benim de ilk gebeliğim. 18.haftadayım sabırla hareketini hissedeceğim anı bekliyorum🥺 RABBiM hissetmeyi sağlıkla kucağıma( kucağımıza ) almayı nasip etsin bebeklerimizi amin ecmain 🤲🏻 ilk gebeliklerde geç hissedilir diye bir yazı okumuştum o yüzden bilemiyorum hangi haftada olacağını. İNŞALLAH hissederim çok amin 🤗🤲🏻
Makskala 1425 ya bana da erken gibi geldi aslında ama inşallahh hissettiğim şey doğrudur. Aman işte sağlıklı olsunlarda aslında hiç önemi yok ama bu duyguyu tatmak için 7 yıl bekledim😁😁
Pinarrsu 1425 Benim 2.gebeliğim, o yüzden biraz erken seyirmw gibi hissettim. Acele etme ilerlryen haftalarda bolbol hissedeceksin:) Rabbim herkese saglikli hamileliker ve doğumlar nasip etsin inşallah 😇
llFatma Makskala sola yatarken ya da sırt üstü yatınca oluyor. Daha sonra otururken de hissetmeye başlıyorsun. İlk pıt pıt daha sonra gidiklanma şimdi ben kayma ve tekme bolumundeyim. İlk gebeliğim olduğu için sonraki aşamaları yaşayınca gorecez 😁
Makskala llFatma ay gözlerim doldu yaa 🥲 biri bana evet doğru hissetmişsin diyince acayip duygulanıyorum 😁
Ozge2805 Makskala tarif edilemez bir duygu bu ben 35+2 haftalığım daha geçen hafta yüzünü net gördüm ve günlerdir fotografıyla aşk yaşıyorum allahım diyorum ne güzel hele daha hareketlerini tam hisset bak nasıl hoşuna gidecek
Syda01 Makskala ben de ilk kıpırtısini 17 haftalikken hissetmiştim simdi 25 haftalık olacaz kıpır kıpır göbeğimi hareket ettiryor masallah oglusum 😍💙💙