Tahamm47 Kızlar bı haftadır baş ağrısı,baş donmesi,ayaklarda titreme, halsizlik, üşüme, göğüste sızı. Benim gibi geçirenler neler yaptınız bebek emmiyor kalıyor öyle gogsum
Mltm88 Tahamm47 Sağmalısınız sütünüzü..Benim geçen şişti birden göğsüm sızlamaya başladı,bi üşüme girdi hemen sağdım yarım saat sonra normale döndü..
Yamanne Tahamm47 sağmaktan başka çare yok malesef ılık duş alın masaj yapın kanallar açılsın süt akmasını sağlayın dolu olanı boşaltmanız lazım ben çok çektim hastanelik oluyordum sürekli hastanede makine ile sağıp gönderiyorlardı özellikle beze gibi şişen yerleri ovalayın
Tahamm47 Yamanne bebekte emmiyor doğru düzgün iki gün mama verdik alıştı memeyi ağzında tutuyor birakiyor
Tahamm47 Yamanne belirtilerinin benim gibi miydi. Ben doktora gitmedim bana öylesin dediler göğsümde de sizi var
Yamanne Tahamm47 yüksek ateş ,titreme ,üşüme, memelerde yumru şeklinde şişlik ve yanma dokunamıyordum bile canım yanıyordu bunlara bağlı olarak halsizlik uyuma hissi kafamı kaldıramıyordum😢
Tahamm47 Yamanne Aynen öyle benimde o kadar tahlil yaptım bişey bulunamadı en son komşu söyledi sen dedi böyle oldun
Yamanne Tahamm47 Bebeğiniz yeterince emmiyorsa sütünüzü sağın düzenli olarak süt gittikçe o yumrular yumuşayacak rahatlayacaksınız memelerin tamamen dolmasını beklemeyin.. gerçekten doğum sonrası yaşanacak en kötü durumlardan biri Allah yardımcınız olsun🤲🏻💐